- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
abi marco rose gelsin ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi marco rose gelsin ya
O kadar yüksek rakamları verecek durumda değilizFeghouli'ye verdiğim parayı (4.5) gözüm kapalı Marco Rose+ ekibine veririm ki istediği parada buymuş vergiler hariç sanırım.
Burda tutmazsa nası göndericenFeghouli'ye verdiğim parayı (4.5) gözüm kapalı Marco Rose+ ekibine veririm ki istediği parada buymuş vergiler hariç sanırım.
O kadar yüksek rakamları verecek durumda değiliz
Gelmeyecek.abi marco rose gelsin ya![]()
Gelmeyecek.
nerden biliyosunGelmeyecek.
Sanirim Alman pasaportundan dolayıYa bu herif o kadar başarılı değil ki neden abartılıyor anlamadım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sanirim Alman pasaportundan dolayı
Bence verebiliriz. Takım bütçesini düşük tuttuğun sürece TD'ye bu paralar verilebilir.O kadar yüksek rakamları verecek durumda değiliz
Başarılı reis adam gladbachı bilmem kaç sene sonra clye soktu yav, deli gibi top oynatıyordu. Adam çok iyi hoca ve malesef gelmez zaten boşa konuşuyoruzYa bu herif o kadar başarılı değil ki neden abartılıyor anlamadım
Kim geliyo keramettin hangisi sıcak senceGelmeyecek.
Potansiyel abi. Gladbach donemini incele vaktin oldugunda.Ya bu herif o kadar başarılı değil ki neden abartılıyor anlamadım
1 senede kovmayacaksın sabır edeceksin. Torrent'e bu sabır gösterilemez çünkü geçmişi sana bir şey sunmuyor ama Marco Rose gibi adamlara sana vaat ettikleri için sabır gösterirsin yani göstermelisin.Burda tutmazsa nası göndericen
Gerek varmiydi ? ..bu bir xeka olmalı
#subvasfbu bir xeka olmalı