Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha cok degil sezon basinda basagi kume dusurme potasina getiren okan nasil oluyor da basarili olmasi garanti gibi dusunuluyor yaw
Bilemem oyle dusunuyolar. Ligi biliyor oyunculari takimi taniyor gibi soylemlerle surekli yalaniyor ve senin soyledigin donemi hic yasanmamis sayiyolar. Sanki Okan sampiyon yapip birakmis gibi davraniliyor.

Madem boyle dusunuluyor, maliyet olarakta digerlerinden cok daha ekonomik olacagi kesin. Gelsin baslasin

Surekli sampiyon olmak istiyoruz, sabir yok gelisime odaklanma yok. Bi futbol kulturu olusturalim yok. Sampiyon sampiyon sampiyon.

Bilemem oyle dusunuyolar. Ligi biliyor oyunculari takimi taniyor gibi soylemlerle surekli yalaniyor ve senin soyledigin donemi hic yasanmamis sayiyolar. Sanki Okan sampiyon yapip birakmis gibi davraniliyor.

Madem boyle dusunuluyor, maliyet olarakta digerlerinden cok daha ekonomik olacagi kesin. Gelsin baslasin

Surekli sampiyon olmak istiyoruz, sabir yok gelisime odaklanma yok. Bi futbol kulturu olusturalim yok. Sampiyon sampiyon sampiyon.
Okan’ın tek başarısını bu olarak atfetmek haksızlık olur. Akhisarla kupa alıp, Rize gibi bir takımı iyi oynatmak zor işti. Muriqi senelerdir buradaydı o parlattı.Okan’dan sonra Akhisar ve Rize’nin hali de ortada

Daha cok degil sezon basinda basagi kume dusurme potasina getiren okan nasil oluyor da basarili olmasi garanti gibi dusunuluyor yaw
Kimse garanti değil ki garanti düşünmek saçma olur bence öyle değil yapabilmesinin yüzdesi fazla olduğuna inanıldığı için isteniyor diye düşünüyorum yoksa futbol bu nasıl garanti olacak diyelim ki en iyi oyuncuların sakatlandı vb sonra sende en iyi td de olsa şampiyon olamayabilirsin yani.

Okan’ın tek başarısını bu olarak atfetmek haksızlık olur. Akhisarla kupa alıp, Rize gibi bir takımı iyi oynatmak zor işti. Muriqi senelerdir buradaydı o parlattı.Okan’dan sonra Akhisar ve Rize’nin hali de ortada
Hep kısa kısa basarilar uzun soluklu hicbir isi yok. Ben Okan gelsin diye foruma yazdigimda cogu kisi bana laf soyluyodu. Hala gelsin isterim. Fakat basinin soyledigi liste dogruysa eger o listede Okan en son sirada yer alir. Zerbi ve rose okandan cok daha potansiyelli herifler.

hoca pazartesi gününe kadar belli olmazsa geç kalırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt