Gökhan Aytepe
10 Numara!
hoca bı şekilde belli olurda , dransferlerin eylülde yapılma ananesi değişmez bizdehoca pazartesi gününe kadar belli olmazsa geç kalırız
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hoca bı şekilde belli olurda , dransferlerin eylülde yapılma ananesi değişmez bizdehoca pazartesi gününe kadar belli olmazsa geç kalırız
Denayer hariç ne kadar varsa ,adı hersene bizimle geçip gelmeyenler dahil hepsini boklu kürekle kovalarımDünyada baska oyuncu mu kalmadi, gidenleri geri getirmek cok mantikli degil, bugüne kadar geri gelip is yapan oyuncu varmi bizim ligde,
1-2i gecmez
Hocam herhangi bir Anadolu takımında uzun soluklu bir başarısı olan var mı? Herhalde bir Çalımbay senelerdir Sivas’ta bozmuyor kendini.Hep kısa kısa basarilar uzun soluklu hicbir isi yok. Ben Okan gelsin diye foruma yazdigimda cogu kisi bana laf soyluyodu. Hala gelsin isterim. Fakat basinin soyledigi liste dogruysa eger o listede Okan en son sirada yer alir. Zerbi ve rose okandan cok daha potansiyelli herifler.
Doğucan Haspolat Trabzonspor’da.
![]()
millet dransferi bitirdi bile , Eylül gelsede bizde yapsak@Hayri Cund ustat senin dogucan tsde
ağustos sonu başlarız1 ay tıkırtı olmaz gibi
Trezeguet tsye gitmek uzere maalesef—————- Okan (Doğan)—————
Müldür(Kaan)—-Nelson—-Denayer— Vanholt
————Transfer———Transfer——-
Yunus————Transfer———-Trezeguet——————-—-MM———————-
8 yabancıya göre kurdum kadroyu.Vanholt yerine daha savunması güçlü 1 herif olabilir.
Halil
Berkan’da yedek.
Ortasaha ikilisini Sosa’nın BJK zamanındaki maestro hali + Beka Beka profilindeki bir oyuncuyla yapabilirsin.
Forvet arkasına da Andone tarzı bir adam ya da Joao Pedro gibi biri olabilir.
Cica , Marcao,Boey ve Kerem’i satarak
cassano veya son necati gibi olabilir...—————- Okan (Doğan)—————
Müldür(Kaan)—-Nelson—-Denayer— Vanholt
————Transfer———Transfer——-
Yunus————Transfer———-Trezeguet——————-—-MM———————-
8 yabancıya göre kurdum kadroyu.Vanholt yerine daha savunması güçlü 1 herif olabilir.
Halil
Berkan’da yedek.
Ortasaha ikilisini Sosa’nın BJK zamanındaki maestro hali + Beka Beka profilindeki bir oyuncuyla yapabilirsin.
Forvet arkasına da Andone tarzı bir adam ya da Joao Pedro gibi biri olabilir.
Cica , Marcao,Boey ve Kerem’i satarak
valla mi laTrezeguet tsye gitmek uzere maalesef
Bana o biraz Nwakeme’yi zarflama haberi gibi geliyor.Trezeguet tsye gitmek uzere maalesef
treze 3-5 kagida arasi bir bedelle gelecekmisLimitler aciklanmadi yayinci kurulus belli degil ama millet bir sekilde transfer yapiyor