Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.827
- 109.671
- 4.878
Yukarda hesabi calindi falan yazilmisdi ona istinaden yazdimnasil degil Elmander yaziyor ya iste
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yukarda hesabi calindi falan yazilmisdi ona istinaden yazdimnasil degil Elmander yaziyor ya iste
yeterli performans göstermeyen herkesin gitmesi taraftariyim artik. gözünün yasina bakmadan iyi teklifi bulmak sartiyla.Bu boey sakatlığı kafamda ciddi soru işareti.eğer o yüzden döndüğünde yetersiz oyun oynadıysa elden çıkarmak karlı olur.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cüzdan.giflarin'e 2m+ üzeri maaş vericek gerizekalı yoktur
Arkadaslar Halil için de Boey için hatta Berkan için de benzer yorumlar oldu. Gectigimiz sezonu ölçü almayin. Iddia ediyorum takimin en yüksek potansiyalli oyunculari Boey Morutan ve Halil‘dir. Ama böyle kirilir dödük bir sezonda dengesiz performanslari ölçü olarak almak çok yanlis benceBu boey sakatlığı kafamda ciddi soru işareti.eğer o yüzden döndüğünde yetersiz oyun oynadıysa elden çıkarmak karlı olur.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İş yapar bence rotasyona alınmalı..Çok özledim bu adamı ya
Sözleşmesi bitti alalım reis.Çok özledim bu adamı ya
yeterli performans göstermeyen herkesin gitmesi taraftariyim artik. gözünün yasina bakmadan iyi teklifi bulmak sartiyla.
Hayır demem orta saha da yok dursun bir köşedeSözleşmesi bitti alalım reis.
Çok özledim bu adamı ya
Kafayi yemissiniz.İş yapar bence rotasyona alınmalı..