Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sasa lukice ne isterler acaba geçen sene olsa 8-10 bandına biterdi de bu sene enflasyon farkı isterler mi acaba

a klas_versatile bir tipoloji. kanimca daha fazla isterler. < bu sezon peak bandi yasadi...
adamim bremer (marcao nun italya ligi subesi ,nazarimda ) ve singo ile en fazla oynayan oyuncular da tepe de idi yanilmiyorsam... kendisi benim adima tam anlamiyla ;
*gorev adami,hibrid tandansli asiri versatile orta saha , sut,orta,pas, defans,ofans,... 21/22 : asist olarak bu sezon dikkati ceken bir performans yapti ; 4 asist, 5gol(pen,mevcut) ..... * 30dan fazla sut sezon boyu-kaleyi ise 10u bulmustur hatirladigim,., * juric hoca kimi macta sag bekte de oynatti...hatta hafizam yaniltmiyorsa son *roma macinda stoperdi...

*kanimca , > bu sezon kariyer sezonu yasadi. ucreti 14 veya uzeri olmustur.

son olarak , sevgili enis, baslikta dikkatimi cekiyor, nokta isimler yaziyorsun.
bu mesaj ozelinde *juric hoca nin takimindan oyuncu onermen de ayrica memnuniyet verici tarafim adina.
koray'i tas gibi stopere eviren juric > ~
bir nevi *gasperini familyasindan ~ *leziz bir taktisyendir - sahsi nacizane kanaatim ve gozlemim cercevesinde...

Okan gelirse beklentiyi düşürelim. Aynı Hamza zamanı gibi olur. İçimizden çözeriz takım içi dengeler v.s çarık çürük adamları alırlar.

FVYNQrfVUAIw9lM

8 + 3 u hepsi bu sene için diyor. Sinir oluyorum. Böyle kalsın olsun bitsin. Her sene kural mi değişir gerizekalilar

Bizden başka borcu olan yok. Bizden başka borç ödeyecek yok. Sözde bizden çok borçları var. Ama bakıyorsun çatır çatır transfer yapıyorlar. Bu işte bir terslik var. Bizde burda tek sevdamız için transfer nöbetinde mahsun mahsun bekleyelim.

uygun maaşı ve bütçemize uygun istekleri olan yabancı bir hoca oluyorsa olsun fakat yok ise zorlayıp zaman kaybetmenin anlamı yok. en başta temkinli yaklaştıysam da bu hafta içinde okan hocayla anlaşılmalı. hak etmiş midir dersek de sonuna kadar hak etmiştir.

uygun maaşı ve bütçemize uygun istekleri olan yabancı bir hoca oluyorsa olsun fakat yok ise zorlayıp zaman kaybetmenin anlamı yok. en başta temkinli yaklaştıysam da bu hafta içinde okan hocayla anlaşılmalı. hak etmiş midir dersek de sonuna kadar hak etmiştir.
ne yapıp hak etmiştir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt