Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.843
- 109.684
- 4.878
pogba-->psg
rmc
rmc
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiyede prosedör dosya/belgenin kimin elinden geçeceği ile doğru orantılı olup genelde bu şahışlar msai boyunca 50 defa çay sigara yapıp hiç bir dosyayı/belgeyi işlemediği için gecikir - bir ayakçıka bir kaç adet 200 TL sunulursa bu iş hızlanır Türkiye'de kanısındayım. Zaten buraya kadar okumanız başarıydı - bu mübalayı sonlandırıyorum şu anprosedurler cok suruo
Bu çocuk baya yetenekli bak bunu almalarını istemem ayı gibi güçlü ve hızlıülkesinden bir gazeteci haber yapmış
Nasıl alacaklar hala merak ediyorum. Shaktar 10 m saymış sezon başı, öpücükle vermezler heraldeBu çocuk baya yetenekli bak bunu almalarını istemem ayı gibi güçlü ve hızlı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hocamZIP indirildi
ūTorrent silindi
ZIP dosyasi -> RAR
INSTALL 🗓 🕰
START THE PROGRAMM
ZIP indirildi
ūTorrent silindi
ZIP dosyasi -> RAR
INSTALL 🗓 🕰
START THE PROGRAMM
Ffp kuralları çok esnedi artık ceza yemeyecek bile çoğu takım kolay kolay limitler desen sadece ismen var fener için Ali de para mı yok ismini daha da ezdirmemek için bu sene gözü karartmis ne Bruma ne lincoln umrumda olmadi da Traore başka bu çocuk cidden ligin bugi olabilir genç aboubakar denebilir tarz olarakNasıl alacaklar hala merak ediyorum. Shaktar 10 m saymış sezon başı, öpücükle vermezler heralde
ZIP indirildi
ūTorrent silindi
ZIP dosyasi -> RAR
INSTALL 🗓 🕰
START THE PROGRAMM
Bu çocuk baya yetenekli bak bunu almalarını istemem ayı gibi güçlü ve hızlı
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nasıl alacaklar hala merak ediyorum. Shaktar 10 m saymış sezon başı, öpücükle vermezler heralde
klas üye
Bu herife sonunda cok kotu sovecem hea