- 1 Mayıs 2018
- 57.929
- 48.703
- 3.873
geçen sene ağır bir sakatlık geçirmiş + rusya ukrayna mevzusu piyasasını düşürmüştür
O kadar paraya ragmen, en berbat kadro planlamasi fenerde yaw net.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sene ağır bir sakatlık geçirmiş + rusya ukrayna mevzusu piyasasını düşürmüştür
eski nicki etiketliyorum neden çıkmıyo diyorum unutmuşum yeni nickiniYeter abi yeter öldük sabahtan beri be
O halde inş alırlar da ilk maçta çaprazları koparırgeçen sene ağır bir sakatlık geçirmiş + rusya ukrayna mevzusu piyasasını düşürmüştür
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kafayı yemek ğzereyim bütün beleş kaliteler kaçtı offfff offfffffff offfffff gidip djuricici alsınlar hemen o zaman topçu kalmadı beeeee@semih aslan
sabahtandır eski nicki etiketliyorum neden çıkmıyo diyorum unutmuşum yeni nickini
senin Florian Grillitsch fioya gitmiş
Genç oyuncunun kolay kolay düşmez piyasası özellikle patenti Ajax olunca Robert Muric gibi istisnalar olabiliyor ama çoğu oyuncu bunun dışındageçen sene ağır bir sakatlık geçirmiş + rusya ukrayna mevzusu piyasasını düşürmüştür
Underrated post coktan 10 haha almaliydi@uzbek_official
Kanka patlat bi kolpa kendime geleyim allah rızası içinPabucumuz dama atılmış yok ulan size duyum muyum