Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.797
- 40.535
- 3.413
Arda, feg, babel, cagne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pablo maiayı izleyem dedim yedek, hayatta hiçbir şey yolunda gitmiyor bıktım22'de Botafogo - Sao Paulo maçı varmış maçsızlıktan kuruduk.
sen orayı da kurutursun izleme22'de Botafogo - Sao Paulo maçı varmış maçsızlıktan kuruduk.
NalbantSenin soyismin neydi yav
:red::red::red::red::red:
Çiğdem diye kısa süreli bi manitim olmuştuCiğdem
Şaka olsun abi lütfen yaa
2.bir berkan vakasına hazır olun derimKanka patlat bi kolpa kendime geleyim allah rızası için
kiralik mi ? . 2026 kontrat bitis di degismediyse.lassina traaore---> suyun karşı tarafı
Son kale de yıkılıyor hayırlısı olsun Onyekuru hiçbir zaman çok özel bir oyuncu olmadı çok üzülmem elbette iş yapar sadece bizim için kalben özel bir yerde
Umut güneş mi2.bir berkan vakasına hazır olun derim
geçen fotoğrafları düştü alanya başkanıyla dursunun temas da varUmut güneş mi
Offf as almadan yine çapsızları dolduracaz bıktımgeçen fotoğrafları düştü alanya başkanıyla dursunun temas da var
sakatlığı bu ay sonunda bitiyormuş. haberde kısa sürede toparlanabileceğini yazmıslar. fransızcadan ingilizceye doğru çevirdiyse opsiyonlu kiralamak istiyormus fbkiralik mi ? . 2026 kontrat bitis di degismediyse.
+
benim bildigim lassina ise,,, < >
saglam mi mevcut saglik durumu ?
en son gecen sonbahar da saglam bir sakatlik yasamisti - donusu 1 seneyi bulur deniyordu.
dizden ve bilekten problemliydi.
genel anlamda ise oyuncuya nacizane gozlem yorumum gecmisten bugune kisaca;
bayagi oldu hafizam yaniltmiyorsa, guney afrika takimindan *cape town uzerinden (2019 >>) jong ajax takimina ucretsiz gelmisti. akabinde haliyle ajax ana takimina gecis yapmisti...* 20/21 sezonunda az buz degil 10 gol 10 asist barajini asmisti yanilmiyorsam. haliyle shaktar kacirir mi. kacirmadi. 8 veya 10 m'e aldilar kendisini...
ajax'a donemine kisa parantez; bi macta yanlis hatirlamiyorsam versus * venlo maciydi ; yil 2020 sonbahariydi,
<<<< ajax rakibini 13 - 0 yenerken ,, bu oyuncu macta >>> 5 gol 3 asist yaparak dikkatleri uzerine saglam cekti.
tsubasa bolumu gibi ama gercek.
neyse.bize donersek. onceligimiz en elzemi haliyle hoca konusu. mutlaka bir an once aciklanmali.
burkina24.com