Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.651
- 73.190
- 5.188
Bana ilham ver diye kolpa sık dedim sen umut gğneş diyon intihara mı sürüklemeye çalışıon @Ahmet Usta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ülkesinden bir gazeteci haber yapmış
Yani bir tarafta sıkıcı uyku getiren basın toplantıları,bol bol hakem sitemleri, zaman zaman gerginleşerek ceza yemek, yanlış transfer anlayışları, yerli yersiz taraftara laf sokuşlar, sebebinin ne olduğu belli olmayan ultraslan ve medya desteği, kötü rotasyon anlayışları, oram buram ağrıyor diye kaytaran disiplinsiz oyuncular, ilerde oluşabilecek garip menejer bağlantıları..@Ozan Puki tudormu okanmi
Evet sadece 10 maça cıkmıs .TM de 30 haziran sakatlık dönüşü yazıyor btw“The knee joint structures are damaged,” explained chief medic Artur Hlushchenko on the club website.
“In two weeks, he will be operated on. It takes time for the swelling to decrease to ensure sufficient knee joint flexion.
“The injury is really serious. Traore’s recovery may take anywhere between nine months and a year.”
8-9 ay önce gecirdigi sakatlik baya ciddiymis.
bu daha iyi günlerimizBana ilham ver diye kolpa sık dedim sen umut gğneş diyon intihara mı sürüklemeye çalışıon @Ahmet Usta
Onu ts alırdı. yerli topluyorlarUyuz GS yönetimi imkani olsa Metin Oktay‘i diriltip fbjk‘ye kaptiracak
az biraz daha devam etse 1 sene oluyormus. gecen sonbahar da ust uste sakatliklar yasamisti,en sonuncusu kotu olmustu.sakatlığı bu ay sonunda bitiyormuş. haberde kısa sürede toparlanabileceğini yazmıslar. fransızcadan ingilizceye doğru çevirdiyse opsiyonlu kiralamak istiyormus fb
![]()
Mercato : Le club turc de Fenerbahçe souhaite enrôler Franck Lassina Traoré
Le bout du tunnel pour Franck Lassina Traoré bientôt. En rééducation après sa grave blessure avec le Shacktar Donestk, le Burkinabè pourrait rebondir bientôt. Le club turc de Fenerbahçe souhaite enrôler l’attaquant des Etalons. Selon l’entraîneur du club, le Portugais Jorge Jesus, le transfert...burkina24.com