- 18 Temmuz 2009
- 82.150
- 240.120
- 5.263
Gidiyorum geliyorum üzüldüğün farklı bir şey çıkıyorDzyubaya deli üzülürüm adamı 4 senedir bilfiil istiyorum lan
Pjanic hiç mi akıllandırmadı ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gidiyorum geliyorum üzüldüğün farklı bir şey çıkıyorDzyubaya deli üzülürüm adamı 4 senedir bilfiil istiyorum lan
Aynen öyle. Rakiplerin transferleri can sıkıcı olsa da ( olursa trezege, dzyuba baya koyar diğerleri pek mğhim değil) Planlı hareket etmekte fayda var. Kimsenin gitmediğini varsayarsak yedek sol bek+ as sağ bek+ 6,8 ve 10 + rotasyon sol açık transferleri yeterli olacaktır. Giden olursa planlar değişirBiz hocayı alalimda önümüzde 2 ay var daha eksikler belli onları tamamlarsak ve gol yüzdesi yüksek bir forveti alırsak hersek olabilir. Biz hocamız Hamza yıldızımız yasin iken şampiyon olmuş takımız.Yeterki takım olalım
Haklısın admirim ama dzyubaya üzülürüm, bi de trezegeye başka üzüleceğim isim yok henüzGidiyorum geliyorum üzüldüğün farklı bir şey çıkıyor
Pjanic hiç mi akıllandırmadı ya
Az önce onyekuruya üzülmüyor muydun knk?Haklısın admirim ama dzyubaya üzülürüm, bi de trezegeye başka üzüleceğim isim yok henüz
Yok knk be ben kuruyu istemiyorum kiAz önce onyekuruya üzülmüyor muydun knk?
uyduruk bi hesabın sallaması,onun kaynagı da fanatikOnyekuru bjk doğru mu yav hiç biryerde haberini görmedim
Bunlara ilave olarak iyi bir forvetde lazim olduğunu düşünüyorum tabi bir de futbol şansı ve son olarak azda olsa şerefli hakemler.Gecen seneki rezil sezonda en az 12 planımızı hakemler gaspetti bir o kadar hatta daha fazlasını Berkan Taylan yüzünden kaybettik.o ikisi ilk 18 e bile alınmamalı benceAynen öyle. Rakiplerin transferleri can sıkıcı olsa da ( olursa trezege, dzyuba baya koyar diğerleri pek mğhim değil) Planlı hareket etmekte fayda var. Kimsenin gitmediğini varsayarsak yedek sol bek+ as sağ bek+ 6,8 ve 10 + rotasyon sol açık transferleri yeterli olacaktır. Giden olursa planlar değişir
durum budur
Forvet mevzusu diagne, gomis, muhammed çözülmeden belli olmaz gibi. 3 yabancı var 3ü de bi adam etmiyor ilgincizBunlara ilave olarak iyi bir forvetde lazim olduğunu düşünüyorum tabi bir de futbol şansı ve son olarak azda olsa şerefli hakemler.Gecen seneki rezil sezonda en az 12 planımızı hakemler gaspetti bir o kadar hatta daha fazlasını Berkan Taylan yüzünden kaybettik.o ikisi ilk 18 e bile alınmamalı bence