- 6 Eylül 2014
- 94.260
- 65.043
- 4.608
Naci senden de kolpa renkdaşKpöumbaga degildi o ahtapottu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Naci senden de kolpa renkdaşKpöumbaga degildi o ahtapottu
Talisca nerden çıktı yav keşke gelseTaliskayi alip 19 03te açıklarsak intikamini mislisiyle almis oluruz
O kaş.. o kafa yamukluğu…
Kolpadan daha kolpa olmam için çok uğraşmam gerek.Naci senden de kolpa renkdaş
O kaş.. o kafa yamukluğu…
ümraniye olmasa da başka bir yere gider gibi duruyor. birkaç yerde avcıdan transfer için izin istediklerini okudum.
bu arada herifin hayatını kararttım resmen :d
Ekli dosyayı görüntüle 162895
Sağ üst köşedenO kaş.. o kafa yamukluğu…
Marcelo gallardo ya odaklanalım derim zerbi nin bu şartları doğru ise.Okan Buruk hayırlı olsun o zaman.
O biraz antrenörün oyun sistemiyle alakalı. Zerbi bütün takımı satin pozisyon oyunu oynaticam ben der marco rose 4, 5 transfer bana yeter der. Su an ki takim eksik parçaları olan geçiş takimi pozisyon oynatan hoca getirmek istersen takımı sıfırlayın der.Fatih terim'in hatasi da buydu geçiş takımına pozisyon oynatmakda israr etti sonu hüsran oldu.İddialar doğruysa yapacağım tek yorum; Fatih Hozam o kadar manalı bir kadro kurmuş ki B.Elmasla birlikte, elini attığın kaliteli hoca ne varsa satılmasını yerine 0'dan takım kurulmasını istiyor.
Bu şartlarda yabancı getiremezsin. Okan, Hikmet, Bülent hatta Tugay-Hakan Balta sürprizi beklemiyor değilim.
Marcelo gallardo ya odaklanalım derim zerbi nin bu şartları doğru ise.