Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.647
- 18.182
- 2.228
Bu dursundan ziyade yönetim kurulundan falan umitliydim de neresinden bakarsan bak dursun işte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta saha meselesinden bağımsız diyorum zaten, fırsat transferi diyebiliriz buna bir nevi. Görünen o ki yabancı sınırlaması daha da gevşeyecek iken sağ bek oynatabiliriz diye düşünüyorum. Bana kalırsa mesele orta saha Xeka'dan daha fırsat transferi.kimin yerine? Takımda ayı bağırıyor ortasaha diye
10 kişiyi değiştirecek parayı nerden bulduk cüzdan gif bile kurtarmaz bu kadroyu.TD:Marco Rose
Okan
Mert Denayer Marcao Eren
Beka beka Seri
Yunus İsco Onyekuru
Umut
Uçurur takımı
Mantıklı ama Dursun bu 2 oyuncuyu 30a satar mı orası muamma işte.Nellson Marcao en az 30 milyon euroya satıp
Beleşe Denayer ve Luiz Felipe çekip
Eldeki 30 milyon Euro’ya sil baştan kadro kurmak saçmalık olurdu heralde
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eren'i artık 10 m eu ya falan alırsınTD:Marco Rose
Okan
Mert Denayer Marcao Eren
Beka beka Seri
Yunus İsco Onyekuru
Umut
Uçurur takımı
![]()
Harry Kewell joins Celtic coaching staff as Stephen McManus takes up B Team role
Australian legend joins the Hoopswww.celticfc.com
adımızı yalnış yazmışlar
Cidden şunun açıklaması yok, tamam TD için adaylar ile görüşüyorsun falan filan da torrent mevzuu çözülmeliydi, adam istifa etmeyecek belli yani ki ben olsam ben de istifa etmem zaten.torrent'in gönderilmesi için ne bekleniyor davetiye mi???
Bu dursunda belmasta rahmetli cengizin tırnağı etmez