Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim olacak diye 1 aydır diyoruz.
Tüm oklar oraya çıkıyor. Kurt hoca arayışı, belmasın ortalıktan silinmesinin sebebi olması ve son olarak 1 aydır oyuncuların tavırları direkt oraya çekiyor bizi.

Yabancılarla görüşmeler falan hikaye zaman kazanıp terimi ikna çabaları.
ikna mı :asd:

arkadaşlar reelde Terim ihtimali olamaz...Niye olamaz? Seçim süreci ve sonrasında adam bodrum - düğün dernekte . ortalarda olmasa görüşmeler oluyor derdim ama böyle bir durum yok. Ayrıca adaylar arasında da yok. Tivitterda şu and Fatih Terim yaz sadece 1000 like 1500 retweet garantisi var-bundan dolayı orayada bakmamak lazım.

bizim TD işine gelince - bence rota belli , yabancıysa kontrat detayı zorlamısn diye konuşuluyordur , yerliyse zaten OKan olacak süpriz yok ama kafada plan bellidir. TFF limit falan açıklayacak , TD olmadanda trasnfer yapılmaz. Torretn'in ispanyada olmasını yeni kulüp görüşmesi olarak algılıyorum..

Az daha sabretmek lazım. Gaza gelip hareket edince kaybediyoruz çünkü. Bir yandan henüz 0 kadro planlaması falan var o nedenle diğer takımlarla karşılaştırmanın anlamı hiç yok.

Arka arkaya 2-3 haftalık süreçte hızlanacaktır işler temmuzda kampa kadar. Hadi 1 ya da 2 trasnfer için uğraşırlar diyelim biraz daha ama benim henüz endişe edecek bir durumum yok. TD kararımız ve ilgili süreç işlesin önümüzdeki hafta sonrası daha kolay bence

Timeline’m Terim doldu bir anda. Uzaklaşsak iyi olacak gibi.
ben hesabı kapattım 3 ay evvel. login olmadan sadece şu şekil takip ediyorum transfer gundemini tavsiye ederim
1655544639454.png

Terim olacak diye 1 aydır diyoruz.
Tüm oklar oraya çıkıyor. Kurt hoca arayışı, belmasın ortalıktan silinmesinin sebebi olması ve son olarak 1 aydır oyuncuların tavırları direkt oraya çekiyor bizi.

Yabancılarla görüşmeler falan hikaye zaman kazanıp terimi ikna çabaları.
katılmıyorum , Terim olacak olsaydı pazarlığa gerek yok - iknaya gerek yok . Bu kadar pamuklara sarıldığı pozisyon için diretmez . Yabancı ihtimalleri hiç konuşulmazdı.

Şahsi fikrim, basinda Gallardo, Rose filan gecerken direk Okan gelseydi taraftar huzursuz olurdu ve Okan'in uzerinde daha fazla baski olurdu. Simdi senelik 5 - 6 milyon maliyetlerle taraftarin gazi aliniyor ve istedik ama olmadi diye Okan'ı aldik algısı yapilacak.
Bence 1 hafta icinde Okan aciklacak. Takimin neye ihyiyacini oldugunu bildigi icin net avantaj + Galatasaray ve Galatasaray taraftarinin ne anlam ifade ettigini de net biliyor.
Okan'in yardimcilari kim? Kimlerle calisiyordu?

rubin kazandan ayrılmış bedelsiz olarak hertha berline gitmiş. nasıl topçu bilmiyorum da hırvatistan güncel kadrosundaymış.
beleş hırvat milli stoper peh

rubin kadrosundan bu genco da boşa düşecekmiş

arkadaşlar reelde Terim ihtimali olamaz...Niye olamaz? Seçim süreci ve sonrasında adam bodrum - düğün dernekte . ortalarda olmasa görüşmeler oluyor derdim ama böyle bir durum yok. Ayrıca adaylar arasında da yok. Tivitterda şu and Fatih Terim yaz sadece 1000 like 1500 retweet garantisi var-bundan dolayı orayada bakmamak lazım.

bizim TD işine gelince - bence rota belli , yabancıysa kontrat detayı zorlamısn diye konuşuluyordur , yerliyse zaten OKan olacak süpriz yok ama kafada plan bellidir. TFF limit falan açıklayacak , TD olmadanda trasnfer yapılmaz. Torretn'in ispanyada olmasını yeni kulüp görüşmesi olarak algılıyorum..

Az daha sabretmek lazım. Gaza gelip hareket edince kaybediyoruz çünkü. Bir yandan henüz 0 kadro planlaması falan var o nedenle diğer takımlarla karşılaştırmanın anlamı hiç yok.

Arka arkaya 2-3 haftalık süreçte hızlanacaktır işler temmuzda kampa kadar. Hadi 1 ya da 2 trasnfer için uğraşırlar diyelim biraz daha ama benim henüz endişe edecek bir durumum yok. TD kararımız ve ilgili süreç işlesin önümüzdeki hafta sonrası daha kolay bence
13. olmuş takımın avrupada hedefi olan bir yabancı teknik direktörü ikna etmesinin imkanı yok denecek kadar az.
Adam zaten ilk olarak transfer isteyecek ve yüksek para isteyecek. Maalesef bizde o ikisi yok. BB ödemeleri, geçen sene yapılan yatırımlar, gelecek borçlar derken ister istemez uygun aday gerekiyor.
Okan bazı kesimler tarafından istenmiyor.
5 milyon hoca ve ekibine veremeyiz ki daha 1.5 milyon euro verip Torrent kovulamadı.

Ortalama bir avrupalı da olması istenmiyor. Bu yolun sonu net belli boşuna çabalıyoruz.

Sabri Ugan Terim mesajının altına da şunu eklemiş.

Cenk Ergün işi kesinleşse Terim ihtimali ortadan kalkar. Cenk Ergün konusunun netleşmemesi beni korkutuyor

katılmıyorum , Terim olacak olsaydı pazarlığa gerek yok - iknaya gerek yok . Bu kadar pamuklara sarıldığı pozisyon için diretmez . Yabancı ihtimalleri hiç konuşulmazdı.
Takımın başında bir hoca varken terimi ikna edemezsin. Yönetimde fikir ayrılıkları var. Ben yabancılarla konuşulduğunu da sanmıyorum hatta kimse uğraşmıyordur bile belki de torrentin tazminatı için çabalıyorlar gittiği gün hocaya imzaya gidecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt