Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala hoca belli degil

Transfer listesi belli degil

1655548535556.gif

Su fbjktsye giden simdiye kadar kimseye uzulmedim dandik dandik adamlar aldilar

Hatta ve hatta yolu trden gecmis havasini solumus kimseyide istemem (trezege, talisca ve abou uclusu istisnasi haric o da ustun teknik meziyetlerinden)
Cunki ortalama topcular buranin havasini soludumu solup gidiyor

Anadoludanda kimseyi istemem (muleka ve vargas haric)

Onun icin gec kalinmis degil sindire sindire turkiyeye ilk defa ayak basmis topculari alip getirsinler

2-3 haftasi var bu yonetimin ilk transfer icin kacan hicbirsey yok daha, adam gibi futbolcu etugu yapilsa mis gibi daha hic adi duyulmayan 10larca topcu var alabilecegimiz

Yangina onun icin gerek yok

Tek yangin ft yangini olur o yangini alevlendirirlerse kendileride gider seneye yine secim olur

Teknik direktör olayı uzadı ve herkes farklı beklentilerde bulunuyor. Dünden bu yana Fatih Terim sesleri yine yükselmeye başladı. Fatih Terim eğer yine gelirse büyük bir hata olur. Fatih Terim gelmezse süreç uzadığından dolayı yeni teknik direktör yine Fatih Terim riskiyle yıpranacak.
Bu hafta sonu mutlaka teknik direktörün açıklanması gerekiyor. Benim tercihim Okan Buruk. Geçen sene de Okan hocayı istiyordum. Okan hoca takımı bildiği için hemen transferler yapılabilir.
Transfer listem Trezeguet, Denayer, sağ bek ya da sol bek yerli, Kaan Ayhan, Seri (bonservisi elinde), Nicolas Raskin, Can Bozdoğan, abdulkadir Parmak (yerli havuzunun genişletilmesi)
Forvet konusunda Balotelli, Boupedza, Muleka, Umut Bozok'dan birisi,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt