Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
iyi mi?
bl2 stsl farkını da hesap etmek lazım ama 2.6 adam geçme iyi istatistik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iyi mi?
Ayak basmamış topçular beni Galatasaray ister bekleyeyim mi diyecek reyiz.Su fbjktsye giden simdiye kadar kimseye uzulmedim dandik dandik adamlar aldilar
Hatta ve hatta yolu trden gecmis havasini solumus kimseyide istemem (trezege, talisca ve abou uclusu istisnasi haric o da ustun teknik meziyetlerinden)
Cunki ortalama topcular buranin havasini soludumu solup gidiyor
Anadoludanda kimseyi istemem (muleka ve vargas haric)
Onun icin gec kalinmis degil sindire sindire turkiyeye ilk defa ayak basmis topculari alip getirsinler
2-3 haftasi var bu yonetimin ilk transfer icin kacan hicbirsey yok daha, adam gibi futbolcu etugu yapilsa mis gibi daha hic adi duyulmayan 10larca topcu var alabilecegimiz
Yangina onun icin gerek yok
Tek yangin ft yangini olur o yangini alevlendirirlerse kendileride gider seneye yine secim olur
Alman 2.ligi bence mühim bir kıstas değil ya. Ha iyidir ama yani o rakamlar aldatıcı olur
sen alıntılamadan 20 sn önce editledim üstatAlman 2.ligi bence mühim bir kıstas değil ya. Ha iyidir ama yani o rakamlar aldatıcı olur
Doğru bir tespitle editlemişsinsen alıntılamadan 20 sn önce editledim üstat
Tatile gelmişler gibi duruyor. Önce Bodrum sonra İstanbul. Jk için olduğuna dair Bild'de bir haber göremedim. Stutgart ile falan anılmış.
kendine iyi bak knk. özleneceksingünümüz futbolunda ft gibiler ancak amatör liglerde iş bulur
Büyük ihtimalle Fotomaç'ta jk ilgileniyor diye haber çıkmıştır. Bild İstanbul'a geldi haberi yapmıştır. İkisini birleştirip servis etmişlerdir. Genelde böyle yapıyorlar.w.bremen de istiyormuş
Konudaki asayişi sağlayıp kolpaları konudan şutlayalım.Doğru bir tespitle editlemişsin
Yoamnaaaagünümüz futbolunda ft gibiler ancak amatör liglerde iş bulur
Konudaki asayişi sağlayıp kolpaları konudan şutlayalım.
Ayak basmamış topçular beni Galatasaray ister bekleyeyim mi diyecek reyiz.
Sadece rakip burada yok ki binlerce takım yüzbinlerce Scout var. Tüm fırsatlar kaçtıktan sonra takımlar kamp kadrolarını oluşturduktan sonra oyuncu almaya kalkınca da çok para veriyorsun.
Transfer dediğin liste çalışmanı yaparsın 15 günde bitirirsin sonra kampa göre de eksiklikleri halledersin.
Bizde daha satılık oyuncular olacak mı kim gidecek onlar bile belli değil. Temmuzun ortasında da 3 as oyuncuyu gönderir göt gibi ortada kalırız.
Olmamış şeyler değil hatta bunu net yaşayacağız da yine. Sonu bir bölge yine eksik lige başlayacağız