- 27 Ocak 2010
- 139.597
- 105.960
- 5.648
ft gelirse real madrid forumuna giderim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Donadoni kimdi yahu? Yeni sportif direktörmüş. Terim ile bir ilişikisi var mı bunun?
ben gelirim renktaş artık yeminle sıktı artık bu kulüp heyecan olurft gelirse real madrid forumuna giderim
Donadoni kimdi yahu?
sensibilenin işi galibaulan cengo yine ne icat ettin
Yanlış anlamışım renktaş. Sensibile Torrent yerine görüşecek diyor. Kovalım bunu. Vizyonsuz birisiymiş.ulan cengo yine ne icat ettin
admirim ft gelicek miKonudaki asayişi sağlayıp kolpaları konudan şutlayalım.
Donadoni eski Milanlı futbolcu değil miydi yahuEdit: Sensibile'nin halt yemesiymiş. Kovalım bunu
YOKadmirim ft gelicek mi

Aynen renktaş. Sensibile ile İstanbul'da bugün görüşecekmiş. Sensibile teknik direktörlük teklif edecek diyor. Campos için ses çıkarmamıştım zaten, bir numarası yokmuş. Gönderelim.Donadoni eski Milanlı futbolcu değil miydi yahu
Aynı adamsa şayet o td idi
Ne ara direktör işlerine girmiş
Edit: sd olarak değil de td olarak mı düşünülmüş
Reúne amigos. Te cuento cómo me echaron del foro de Gscimbom.ft gelirse real madrid forumuna giderim
Sensibile yollanmamış mıydı yaw? Bu dimarzio da durup durup saçma saçma haberler giriyor bizle alakalı. geçen yıl da taylan milana gidilibir falan diye haber girmiştiAynen renktaş. Sensibile ile İstanbul'da bugün görüşecekmiş. Sensibile teknik direktörlük teklif edecek diyor. Campos için ses çıkarmamıştım zaten, bir numarası yokmuş. Gönderelim.