- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Banliydim yine geceye kdr. Noldu?aman reis dikkat et , cezasi var. Dun keramettin adminin aciklamasini okumadin mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Banliydim yine geceye kdr. Noldu?aman reis dikkat et , cezasi var. Dun keramettin adminin aciklamasini okumadin mi ?
Musaptan once murat durmaz murat unsal onat reis <3 ve hayri ustadin sutlanmasi daha dogru olur. Gerekli lobi calismalarina basladimaman reis dikkat et , cezasi var. Dun keramettin adminin aciklamasini okumadin mi ?
Fatih Terim gelmeyecek , gelecek h.o tarzi mesaj atanlar eylul ayina kadar dilendirilecektir dedi.Banliydim yine dün geceye kdr. Noldu?
Batsuhayi topu kaleye sokamayan adam değil mi. Kanser eder adamiNando
Boey Denayer Nelsson PvA
Florentino Berkan
Yunus Talisca Kerem
Batshuayi
Yapin rahat maclara bakalim
He zaten yanlislikla (kendim bile hatirlamiyorum ya 2 ya da 3 harfli küfür kisiltlamasi kullandim diye banlandik bosa) seve seve gömer yineFatih Terim gelmeyecek , gelecek h.o tarzi mesaj atanlar eylul ayina kadar dilendirilecektir dedi.
Ben begeniyorum. Kaleye sokamayan hali 14 soktuBatsuhayi topu kaleye sokamayan adam değil mi. Kanser eder adami
Yalnız ya gelirse ne olacakFatih Terim gelmeyecek , gelecek h.o tarzi mesaj atanlar eylul ayina kadar dilendirilecektir dedi.

tek yerli aday Okan Burak kral , Dursun baskan kendi dedi su zaman Ft zamani degilYalnız ya gelirse ne olacak![]()
o şekilde bakarsak Gomis yarım sezonda 9 attıBen begeniyorum. Kaleye sokamayan hali 14 soktu
@Hayri Cund gscimbomun milletvekilidir dokunulmazdir. Dokunulmasi teklif bile edilemezdirMusaptan once murat durmaz murat unsal onat reis <3 ve hayri ustadin sutlanmasi daha dogru olur

Fatih sultan terim