Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maxresdefault.jpg

Fatih hoca geliyorsa,ben olsam cem kinayi florya ile baglantili kullanirdim.taraftarla ayni otobüste maclara gitti adam 2015te,4.yıldızı alırken.sinerji icin super biri.albayraktan bin kat iyi,taraftarla bütünleştirir

<->bunu,
sahsen, erden timur hangi listeye girerse girsin, bu bakista olacagini dusunuyordum. benim adima surpriz olmadi.

kendisine dair tarafsiz bazda gozmlemledigim kadariyla, gecmisteki *sponsor olmasindan dolayi
taraftarlarin bazi kesimi fazla hype yapti kendisine - *ustteki link gercege donusurse; ozellikle *kendisini isteyip de > *fatih terim'i istememek ilginc bir tecrube olacak kendisine sempati ile bakanlara... elbette hem kendisini hem fatih terim'i bastan beri isteyenler icin win win durumu bir nevi.

nacizane hoca konusuna karsi gorusum bastan belli. yabancida da belli - yerlide de.

az nostalji ile kapatalim mesaji ;

burak elmas'in yaptigi en buyuk hata ; okan buruk'u torrent oncesinde getirmemesi idi...
fakat o donem, fatih terim gonderilmesi konusuluyorken, okan gelsin vs diyen renkdaslarima, forumumuzda nacizane ,bunun imkansiz oldugunu belirtmistim. faruk suren ~ burak elmas tandansli , okan buruk'a uefa doneminden mesafeli eski baskan. haliyle damadi da ayni bakista idi. yoksa buyuk ihtimalle. *okan buruk coktan gelmisti torrent oncesi sayet baskan x biri olsaydi...
~fin.

*mevcut yonetimde ise, okan buruk'un neden veya kimler tarafindan istenmedigine dair bir fikrim malesef bulunmuyor.
belki sevgili @Keramettin TANRIVERDİ isterse bir seyler ekliyebilir konuya dair bu baglamda.

basit denklemde tahmin yurutuyorum;

yeni yonetimde en guclu isim baskanla beraber erden timur gorunuyor yanilmiyorsam...
kendisi ustteki linkten olsun - daha once bir iki kez haberine sozluk veya burada denk geldigim> fatih terim'e pozitif yaklasimi dolayli ,,, gelinen mevcut durum esittir : fatih terim'i isteyen kendisi olsa - haberdeki gibi,,

peki *okan buruk'u isteyen var mi yeni yonetimde ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt