- 1 Şubat 2009
- 25.106
- 25.297
- 3.468
Burhan Can muhtemelen pudra şekeri çekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
topuğuna sıkacaklar herhalde
Katılıyorum, bu sene çok fazla stoper sirkülasyonu olacak ancak şöyle bir durum var; TR'den stopere para harcama konusunda en cesur olabilecek kulüp Monchi-Sevilla denklemi. Bizim için en doğru kulüp. İlk teklif geldikten sonra ise diğer kulüpleri devreye sokarak fiyat arttırmak lazım. Yerine alınacak isim konusunda ise sol ayaklı olması tercihim ancak WC sonrası Nelsson'un da iyi bir bedelle gideceğini düşünüyorum. O yüzden 1 seneliğine Denayer düşünülebilir, sol stoper oynayabilir. Elbette 1 yerli oyuncu daha gerekiyor. Bu sol ayaklı olması sebebiyle Cenk Özkaçar olabilir ama performansını bilmiyorum. Kaan Ayhan ise daha risksiz bir tercih olur.biraz daha beklemek gerek.kanimca.
sevilla >>> inter >>> spurs >>> torino >>> roma >>> juve salt benim ogrendigim haril haril stoper arayacak takimlar...
sevilla nin ki digerine, digerininki bir digerine halka oyuncu gecisi olacak gibi... bu denklemde biz tok satici olmayi surdurmeliyiz dogru zamanda elde iki takim kalsin ,arasindan en iyi teklifi verenle anlasilmali.
ayrica, satilacaksa da, sunu tum yonetimlere nacizane tavsiyemdir ; ( 90lardan bugune yakindan takip ettigim dunya futbolunda ) >>> avrupa tepe liglerde *saglikli sekilde isleyen takimlarda satisdan once yerine gelecek kisi belli olur anlasilir-akabinde oyle karar verilir gidecek oyuncunun cikisina.......
dimdizlak cok kalindi gecmiste tersi sekilde. aynisi olmasin. once stoper alinsin sonra satilacaksa marcao ,satilsin.
denklem basit.
Terimde hata var cik desene , ben gecen son imzami attim onun arkasinda duruyorum bir daha gelmem diye ama hic bir aciklama yok
Terimde hata var cik desene , ben gecen son imzami attim onun arkasinda duruyorum bir daha gelmem diye ama hic bir aciklama yok, bence terim dünden razi gelmeye, araya birilerini sokup baski olusturmaya calisiyor yönetimin üzerine. Su karisik ortamda kendini degilde Galatasarayi düsünse aciklardi gelmiyecegini ve herkesi rahatlardi.
stoperlere gümledim beakan bu neBatuhan
Transfer - Kaan - Cenk - Pva
Trezeguet - Florentino - Sissoko - Yunus
Umut - transfer
Malesef yönetim bunu cezaret edemiyor taraftari karsisina almayaAdam keyfinde .. Yönetimden birisinin ipin ucunun kaçmaya başladığını görüp "Bir gergin ortam izlenimi aldık sosyal medyada. FT gündemimizde yok" deyip temizlemesi daha doğru.
batuhan kimBatuhan
Transfer - Kaan - Cenk - Pva
Trezeguet - Florentino - Sissoko - Yunus
Umut - transfer
pilav yerken gelen bir bilgi idi.
Hadi bir daha gelmem demesin. "Arkadaşlar dedeliğin güzelliğini umutmuşum,ben de sizin gibi sadece Galatasaray taraftarıyım. Takıma ve yeni yönetime başarılar diliyorum." dese bitti. Ama yok. Değişik bir narsistliği var.Terimde hata var cik desene , ben gecen son imzami attim onun arkasinda duruyorum bir daha gelmem diye ama hic bir aciklama yok, bence terim dünden razi gelmeye, araya birilerini sokup baski olusturmaya calisiyor yönetimin üzerine. Su karisik ortamda kendini degilde Galatasarayi düsünse aciklardi gelmiyecegini ve herkesi rahatlardi.
ozamana dek de taraftar dokuz dogurur, ve terimci ve anti terimciler bir birine girir yazik günah degilmi ?Gerek görmüyordur zaten 3 gün sonra farklı bir hoca açıklanınca sorun kalmıyacak.
hangi taraftar ? tivitter taraftarı mı ? alsa nolcak almasa neolcak her zaman bir gündemle toplanırki onlar.. taraftar bile denmezMalesef yönetim bunu cezaret edemiyor taraftari karsisina almaya
Sevilla’ya pazarlık 30-35 milyon bandında başlanmalı. Sevilla getirisi olmayan bir işe girmez. Ki büyük ihtimal Kounde’yi,Chelsea veya bu minvalde bir takıma satacaklar. Bir yerde 80 milyon filan istiyorlar diye okumuştum yalan olmasın. Onun için Marcao 15 milyona filan satılamaz.
batuhan kim