- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
stoperlere gümledim beakan bu ne
yerli lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stoperlere gümledim beakan bu ne
eski terim olsa dediğin gibi ilk ve tek tercih olmadığı zaman asla gelmezdi ama şuan emin değilim açıkçası sanki 4.tercih olsa bile teklifi kabul eder gibime geliyor. hergün terim konusunun birileri tarafından gündeme getirilmesi ve yönetime dayatılması sıktı artık.ft olsa çoktan olurdu zira ft kendisiyle seçimden önce anlaşılmasını beklerdi bu kdr zerbi roğze okan fln muhabbetinin üstüne gelmez. o yüzden ft sohbetini kesmek gerekir
bizimkiler torrent'i para vermeden yollamaya çalışıyorsa hoca işi uzayabilir gibiçarşambaya kadar 2-3 transfer + hocanın ismi düşer haftasonuna doğru resmi açıklamalar gelir(tahmin)
seni bu kadar olumlu gormek beni icten ice acitiyor samicigimçarşambaya kadar 2-3 transfer + hocanın ismi düşer haftasonuna doğru resmi açıklamalar gelir(tahmin)
cenk kaan ilen bizi kevgire çevirirleryerli lazim
dün ali bektaş renktaş seni severim ama keşke bu kadar pesimist olmasan dedi. yatamadım o postu okudugumdan beri insomnia izliyorum şuan.seni bu kadar olumlu gormek beni icten ice acitiyor samicigim
gsin erken transferleri bitirdigi ne zaman gorulmustur.
sen oldugun gibi guzelsin kardesimdün ali bektaş renktaş seni severim ama keşke bu kadar pesimist olmasan dedi. yatamadım o postu okudugumdan beri insomnia izliyorum şuan.
Sevilla’ya pazarlık 30-35 milyon bandında başlanmalı. Sevilla getirisi olmayan bir işe girmez. Ki büyük ihtimal Kounde’yi,Chelsea veya bu minvalde bir takıma satacaklar. Bir yerde 80 milyon filan istiyorlar diye okumuştum yalan olmasın. Onun için Marcao 15 milyona filan satılamaz.
duyum geliyor
hissediyorum
icimde
neymisDuyum mu sandın ?![]()
ozel yeteneklerim var
ekstra çabalıyorum inşallah geçerim dua alınırGecebilecen mi bari gardasim