Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.877
- 40.659
- 3.413
Bize topa şöyle vuran 3 orta saha lazim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu samattayı falcao donemi cok istemistim. Falcaoyu kitlediler. Febede dip yapti herifFenerbahçe'nin Abdülkerim için resmi teklifini sundu:
2,2 milyon €+Samatta
(aspor)
Sol ayaklı stoper bulmak çok zorlaştı. Marcao kendini hem ligte hemde Avrupa’da kanıtladı diye düşünüyorum. En kötü 25 filan satılmalı.Türkiye ligi zaten 8-10-12 milyon euro ile satış yapan lig renkdaş, inanılmaz yetenek olursa 15-20 olur bunlarda hucum oyuncusu olur muhtemelen.Bizim beklentimiz ile gerçekler örtüşmüyor genelde umarım iyi teklif gelir bu sefer.Yoksa bu beklenti ile 13-14 milyon euroyu beğenmiyecez ki tarihimizin en yüksek 2-3 transferinden biri olur satış olarak.
Jason gelecek denayer demekJason
Denayer
Böyle bir şey olmalı ihtimali yok çünkü geçen sene o meblağ kabul edilmemiş.15’in altında gider
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
pasla su cigarayi bize be adamJason gelecek denayer demek
engellediforumdan arazi olmuştur çoktan instadan sordum bakalım ne yazcak
isabetli tespitlerime bu reaksiyonu vermen beni üzdüSana bir koycam şimdi
isabetli tespitlerime bu reaksiyonu vermen beni üzdü
Samatta-Pato-Ze Luis-Tetteh-Alan hatta Modeste'nin ilk sezonu hiçbiri sonraki gittikleri takımlarda bir şey yapamadı. O kazık illa ki girecekmiş.Şu samattayı falcao donemi cok istemistim. Falcaoyu kitlediler. Febede dip yapti herif
Cigara kullanmiyom. Snus var istersenpasla su cigarayi bize be adam
?senin tespitlerine sokim