Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nando
Boey Denayer Nelsson PvA
Florentino Berkan
Yunus Talisca Kerem
Dzyuba

Islak hayaller

Okan hocam gelir gelmez etkisini gosterdi Dzyuba hayırlı olsun

Nevzat çözdü sanki sizden önce edi ile büdü

Muriqi Kaan Ayhan Mert Muldur bunlar yabanci sinirini seneye kaldirtir bu ucunden ikisini kesin almaliyiz kerem giderse omer bayrama kaliriz

Okan eğer Arda'yı yardımcı filan alırsa ağır söverim.

sahsen,temennim; teknik ekipte isinde tecrubesi olan (yardimcilik veya ekip isi ) egitimini almis, bilimsel yaklasan isimler gormeyi umuyorum. okan hoca ozelinde.

sevgili okan'i bir cok kez eski samiyen de stadimizda bir cok kez izlemis,, vaktim oldugunda her acik olan idmani kacirmazdim o donemler . manset de yazdigi gibiydi ilk ciktiginda.kalli donemi efsanedir. ilk ciktiklari donem zarfinda gencler baz'in da emre b benzer etkiyi sunmus olabilir. sasali doneme denk geldigi icin...fakat okan,*kalli nin kalli oldugu doneme damga vurmus muthis bir tipoloji idi benim gozlemimde... talihsiz ayak kirilma macini dun gibi hatirlarim.trabzonsporlu soner'in faulu ile bir daha eski tipolojisine donemedi -fakat daha farkli bir oyuncuya evrildi-uefa kupasi geldigi donem ozelinde.

yillar sonra arda ,emre colak derken yunus cikti ,ilk maclariyla dikkati uzerine ceken.
arda zamanla evrildi simeone tandansli. colak deporda iyidi,hata yapti ayrilarak, kariyeri dibe gitti...yunus umarim bayrak adam mertebesine ulasir yeni hoca ile.......

her ne kadar *arda nin ilk ciktigi futbolunu cok begensem de, okan buruk bambaska idi fersah fark var benim adima.
tipoloji olarak bir nevi *sentez gibiydi okan buruk benim gozlemimde : yerli hem maradona hem hassler sentezi.

Bizim takımın kültüründe hep pivot santrfor vardır. Dzyuba da başarılı olur Muriqi de.

Valla bravo.Alın tepe tepe oyuncağınız edin Galatasaray'ı. Arda'ya da verin istediğini.

Z kuşağı diyoruz da son sandıkların son yıllardaki seçimlerinden hep zarar gördü camia. Rüzgara ve popülizme teşneler çünkü. Taraftarı olmasan eğlenceli bi takım haline geldik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt