Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk 11 de oynatabiliyor muyuz yoksa sadece kadroya almak mı serbest.
yabancı sayılıyor ilk 11 de sadece ekstra sayılıyor yani toplam 17 yabancı gibi. Birine bir şey olsa sakatlık filan bu tarz oyuncu yedekelr onu.
21 altında 10 milli maça çıkan wonderkiddir o ülkenin ...onuda alamaz türk kulüpleri ...afrika hariç. anlamsız detaymış

Edit : U 19 milli takımları sayılıyor mu misal - o varsa belki . A milli ise zaten çıkmaz ordan biri
hepsi sayılıyor yazmış eleman tam detaylı bir bilgim yok benimde

Bu valerien ismael iyi etkiler aliyo gibi gorunsede ilk cortlama ekim 2022 itibariyle (agustostan ekime kadar olan süreç kotu gidebilir),kalirsa 2023 nisanda mayista bikac guzel gezegen etkisi bile kurtarmaz, batar.okan burukta terazi burcu valerien gibi,ona da bakacagim.acik sozlu olacagim
Ya astroloji yi boşver zaten 3 lu oynayan takımlarin çoğu bir yerden sonra çözülüyo. Bunu uzun süre efektif devam ettirip finali kazanan pek yok. Zaten Türkiye'de bu tür değişik sistemleri oynamak için baya kaliteli kadro ve uygun kadro lazım. Anadolu kulüpleri kapanıp kontra oynuyor. 3 lu savunma kontra oynayan rakibe karşı dezavantaj sağlar. Ben bunlarin ve fenerin hocalardan çekeceği var diye düşünüyorum. Fenerde de hoca futbolcu olayları olur diye düşünüyorum

bunlar da uyuyo

A spor boupedzayı istediğimizi söyledi beşiktaş ile birlikte.

bunlar da uyuyo
@Mustafa Alp Motz :asd:

bunlar da uyuyo
Rumenlerden dilimiz yandı ama bu Popescu ayrı gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt