Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.832
- 92.087
- 5.093
Denayer-Nelsson-Marcao ile üçlü oynayıp rakipleri sahadan siler miyiz?Yönetim Torrentle yolları ayırmadan tabii ki teyit etmez. Biraz sabır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denayer-Nelsson-Marcao ile üçlü oynayıp rakipleri sahadan siler miyiz?Yönetim Torrentle yolları ayırmadan tabii ki teyit etmez. Biraz sabır.
Yanlış yere açarsam taşıyın o zaman. Çok anlamıyorum oraları.kanka sen aç beynim duruk şu an
Şu çok güzel hareketlerdeki şişkoya benzeyen miydi berkBerkgöl okanın kendisine teyit ettirdim dedi adamın kendinin yalan söyleyecek hali yok haluk bilgi alamamış bozulmuş belli.
Denayer-Nelsson-Marcao ile üçlü oynayıp rakipleri sahadan siler miyiz?
Olabilir river plate'e de onu istemiş zaten.Kesin Luis Suarez falandır. Alamazdık muhtemelen.
YokDenayer-Nelsson-Marcao ile üçlü oynayıp rakipleri sahadan siler miyiz?
Denayer - Nelsson - Marcao muazzam 3'lü bile oynanır
Sana haber teyit edecek yöneticinin
Haluk..
Kesinlikle katılıyorum üstatYa beyler
Rakipler yıllardır FT çıkarmak için yıllarını harcadı denemelerle
Bırakın bir kere de biz deneyelim yav
Destek olun köstek değil.
Okan forvetten verim alıyorsa Mohammed'i adam eder.
Persembeye kadar sürer sanirim. Torrent daha sali dönüyormusYönetim Torrentle yolları ayırmadan tabii ki teyit etmez. Biraz sabır.
Şu çok güzel hareketlerdeki şişkoya benzeyen miydi berk
Denayer ve Marcao topla dripling yapabilen çok iyi stoperler bu tarz bir sistem oynamak dahi sürpriz gelmez. Okan Buruk hoca olursa sistem konusunda esnek bir hoca 3-5-2 dahi oynatabilir elde ne varsa en iyisini alır.Fantezi soru ....
Nelson - Denayer diyip Marcao 6 ya kayar mı duruma göre...yoksa olsa olsa sadece 3lü mü oynanır (velevki marcao gitmedi)
Normal teyit olmaması aslında , bütçe yok - olmayınca sözleşme nasıl yapıcan vs vs . Torrent resmen gitmedi daha
rumenden kurtulmuşken rus sarmayalım kafamıza
doğu avrupalıya hayır