Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.832
- 92.087
- 5.093
Okan hocam sonrası Çam işine ağırlık verelim derimYanlış yere açarsam taşıyın o zaman. Çok anlamıyorum oraları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hocam sonrası Çam işine ağırlık verelim derimYanlış yere açarsam taşıyın o zaman. Çok anlamıyorum oraları.
Ekli dosyayı görüntüle 163188
Reis kimi diyorsun anlamadım da bu herifi diyorum.
yeni kurala uyan bir futbolcu varsa o da hasictir.Bjk'deki Hasic yeni kurala uyuyor misal.
Çoğu yorumun aksineeyvah, arda olmasaymış iyi kadro kurulmuş da, arda hep kafalarda soru işareti.
böyle bir olay varmış, scout ekibi uyumasın bizim çalışsın.
üstat açtın mı açmadıysan açayım?Yanlış yere açarsam taşıyın o zaman. Çok anlamıyorum oraları.
böyle bir olay varmış, scout ekibi uyumasın bizim çalışsın.
Kaydetmek yaziyor, yani 8+6+3 gibiKaydetmemi oynatmami ilk 11 de kullanabilecekmisin yoksa klubeyemi
terimci olması ve karakter yapısı yönetim,cenk ergün ve okan için tehdit bir durum. sıkıntı çıkabilir oradaÇoğu yorumun aksine
Arda'ya da çok güveniyorum
Ve başarılı olacağını düşünüyorum
Artık bu isimleri deneyelim arkadaşlar
Olmazsa yolları ayırırız
Sonuçta para talebi yok
Ne kaybedebiliriz ki
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Güzel bir uygulamaböyle bir olay varmış, scout ekibi uyumasın bizim çalışsın.
Yalandır umarım.
Bu tarz konular sabit açılmış. Modlar o şekil açabiliyor sanırım, açsam mı bilemedim. Sen aç istiyorsan.üstat açtın mı açmadıysan açayım?
Üzücükarakullukçu: gallardo ile maaş konusunda anlaşıldı ama istediği oyuncular biraz ürküttü
ilk 11 de kullanılıyor fakat sınırı bozmuyor 8+6+3 gibi olacakKaydetmemi oynatmami ilk 11 de kullanabilecekmisin yoksa klubeyemi
8 yabancı devam ediyor ahbab bu ekstra 3 oyuncu. 14 yabancı dışında 3 tane genç yabancın var yedekte o mantık.Böyle bir kural varsa ve bu oyuncular sahada olacak 8 yabancıdan harici olarak ilk 11'de oynaya bilecekse Kerem giderse onun yerine Tzolis ve ön liberoya Esposito gayet iyi seçenekler olur.