Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan buruk gsde
dzyuba gsye yakın
denayerle görüşülüyor
Ohhhh haberlere bakk Okan hocamin mutluluğunu yaşarken koca ayı Dzyuba haberini okudum keyfim yerine geldi denayer olsa da olur olmasa da olur teşekkür ederim renktaş

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marcao giderse Denayer gelsin diyenler var, tamam gelsin. Ilk 11 yapalim.

Muslera/Okan

Yerli Sağ Bek
- Nelsson/Yerli stoper - Denayer - Aanholt

Transfer/Baran

Yunus - Morutan/Emre A./Hamza - Transfer - Kerem

Gomis/Mostafa/ Yerli Golcü (Eren A. bile olur)

Kale : Muslera tabi ilk yazılır ama maçına görede hem yerli rotasyonu hem daha fazla adam oynatma adına Okan monte edilmeye başlanmalı

Sağ bek: %100 yerli birini monte etmemiz lazım defans hattına - omar / boey arasında karar veremiyorum

Stoperler: Nelsson - Denayer favori - yerine geldiğinde üstteki nedenden dolayı genç yerli stoper monte edilmeli oynatılmalı

Sol bek : PVA yeterli olmayacaktır tüm sezon - Emir Tintişin kaçması çok kötü oldu - tam denenebilir çocuktu

6 No: Net transfer - yedeği Baran ve Berkan yeri geldiğinde

Sağ kanat : Yunus ilk 11 - yedeği morutan olabilir

Sol kanat : Kerem ilk 11 - yedeği BAY

8 ve 10 : bence Morutan ve Emre A. 8 numarayı halledebilirler - arkalarında net bir 6 ve yanlarında/önlerinde Net bir 10 ile. Hamza maçına göre oynatılmalı ufaktan.

Forvet : Gomis rotasyonda olabilir - kalırsa Mostafa banko bence + yerli bir forvet (genç Eren A kullanılmalı ufaktan)

yani zor işler rotasyon yapmak - herkesten fayda almak hakikaten meziyet. ama 3 yerli konusunu 3 kişiye kitmelektense daha opsiyonlu kadro olabilir elimizdeki.

Yabancılar: Muslara / Omar / Boey / Nelsson / Marcao* / PvA / Cica / Morutan / Diagne / MO / Gomis eldeki yabancılar 11 adet (Pena - Pulgar geri döndü kiradan - feguli babel kontrat bitti)

Marcao gitti denayer alındı - hala 11 - 2 ortasaha banko 6-8 ya da 6-10 - etti 13 totalde ( Ozornwafor durumu ne bilmiyorum unutmuşum - varsa +1 = 14)

Cica elden çıksa - morutan yedek ya da kira olabilir , gomis / Diagne ikilisinden birisi gitmeli daha adam alınacaksa - yabancı durumumuz o kadarda vahim değilmiş yav

Yerli bankolar ve rotasyonlar : Kalede Okan - 1 ad Sağ Bek - 1 ad genç stoper - 1 ad sol bek - Berkan - Baran(u19) - Emre A. - Yunus - Kerem - Hamza(U19) - 1 ad genç forvet (Eren A. olabilir gayet genç olarak) - 1ad yerli daha net forvet - BAY belki ( @Sergen Zeren yardımcı olabilir boşluklar için isimler hep aklıma gelmiyor)

Emre kılınç forma bulamaz - taylan forma bulamaz

Muslera'nın çok emeği geçti ama maaşı, performansı ve yabancı sınırı çok zorluyor artık.
Okan mı olur başkası mı bilmiyorum ama yerli kaleciyle yola çıkmamız lazım. Muslera takımdayken de bu iş zor.
Bu maaşla istesek de gönderebilir miyiz ayrı bir sorun.

Daha kimlerin satilacagi belli olmadan da kadro kurulamiyor. Mesela Yunus satilirsa tum planlar degisir. 2 stoper birden mi yoksa teki mi satilacak belli degil.
Yunus satilirsa oraya Dreyer'i almaya calisalim ama bu kez de Mert veya Kaan alinmali.

bir kere bu sene randiman alamadigimiz oyunculari göndermeliyiz.
luyindama, boey, omar, cicaldau, sekidika ve diagne

kalanlar: muslera-marcao-nelsson-ozornwafor-aanholt-morutan-mustafa-gomis
burada iyi teklif gelen oyuncular olursa ederini bulacak sekilde yollanabilir.
ozornwafor'un gittigi söyleniyor, henüz resmi bir aciklama gelmedi bu konuda.

kalanlara ilaveten yabanci olarak
1 sag bek (mert müldür alinirsa burada ucuz biri tercih edilebilir yedek olarak)
1 kanat
1 forvet
3 orta saha

alinmak zorunda.

Ozornwafor hala belli değil mi, 100k gibi salak bir opsiyona almışlardı haberleri vardı ama resmi haberi olmadı gibi - o zaman alttaki rakamlara +1 yazacağım

Kale : Muslera tabi ilk yazılır ama maçına görede hem yerli rotasyonu hem daha fazla adam oynatma adına Okan monte edilmeye başlanmalı

Sağ bek: %100 yerli birini monte etmemiz lazım defans hattına - omar / boey arasında karar veremiyorum

Stoperler: Nelsson - Denayer favori - yerine geldiğinde üstteki nedenden dolayı genç yerli stoper monte edilmeli oynatılmalı

Sol bek : PVA yeterli olmayacaktır tüm sezon - Emir Tintişin kaçması çok kötü oldu - tam denenebilir çocuktu

6 No: Net transfer - yedeği Baran ve Berkan yeri geldiğinde

Sağ kanat : Yunus ilk 11 - yedeği morutan olabilir

Sol kanat : Kerem ilk 11 - yedeği BAY

8 ve 10 : bence Morutan ve Emre A. 8 numarayı halledebilirler - arkalarında net bir 6 ve yanlarında/önlerinde Net bir 10 ile. Hamza maçına göre oynatılmalı ufaktan.

Forvet : Gomis rotasyonda olabilir - kalırsa Mostafa banko bence + yerli bir forvet (genç Eren A kullanılmalı ufaktan)

yani zor işler rotasyon yapmak - herkesten fayda almak hakikaten meziyet. ama 3 yerli konusunu 3 kişiye kitmelektense daha opsiyonlu kadro olabilir elimizdeki.

Yabancılar: Muslara / Omar / Boey / Nelsson / Marcao* / PvA / Cica / Morutan / Diagne / MO / Gomis eldeki yabancılar 11 adet (Pena - Pulgar geri döndü kiradan - feguli babel kontrat bitti)

Marcao gitti denayer alındı - hala 11 - 2 ortasaha banko 6-8 ya da 6-10 - etti 13 totalde

Cica elden çıksa - morutan yedek ya da kira olabilir , gomis / Diagne ikilisinden birisi gitmeli daha adam alınacaksa - yabancı durumumuz o kadarda vahim değilmiş yav

Yerli bankolar ve rotasyonlar : Kalede Okan - 1 ad Sağ Bek - 1 ad genç stoper - 1 ad sol bek - Berkan - Baran(u19) - Emre A. - Yunus - Kerem - Hamza(U19) - 1 ad genç forvet (Eren A. olabilir gayet genç olarak) - 1ad yerli daha net forvet - BAY belki ( @Sergen Zeren yardımcı olabilir boşluklar için isimler hep aklıma gelmiyor)

Emre kılınç forma bulamaz - taylan forma bulamaz

Benim aklıma gelen yukarıdakiler - yazdığın 6 trasnferede katılıyorum ve altyapı gençleriyle , kiralıktaki bazı gençlerle desteklenmeli

Garanti diye birsey yok. O kafayla bizden birsey olmaz. Adamda refleks filan kalmamış. Topu tutsada içeri alıyor herif
Muslera icin garanti diye bir sey var renktas. 11 yildir bu takimda. Takimin kaptani. Bir agirligi var. Bize gelecek olan bir teknik direktor onu kesmez. Torrent bile sakatlik donusunde hemen Pena’yi kesip onu oynatti.

Performansi dususte, su an kazandigi 2.5 milyon euro ile takimin en cok para kazanan oyuncusu + 3 yerli kurali var. Ben kendisini gonderip bir yerli kaleci ile devam ederdim.

Ayrılanlardan sonra şu an ki maaş bütçemiz nedir bilen var mı ? Bir tablo vardı bir ara maaşla ilgili

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt