Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1655644103592.webp

Çarşamba günü TD falan gibi konulardan ziyade bütçe ve yetki genel kurulu için tarih açıklanır ve isteyecekleri yetkilerin detaylı açıklaması olur diye tahmin ediyorum.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
zaten kurulda TD miz bu oldu hayırlı olsun değil yav - o bölümü aşmış olarak toplantı gerçekleşir emek istedim-divan içeriği tabi bu projeler flaan ile ilgili olacaktır - zaten her şeyin arkaplanında yatan büyük resim o. çarşambadan sonra tam bir transfer havasına bürünürüz anlamında baktım

marcaoyu 15-20 bandında satıp bedava denayerle doldurmak tarihin en iyi transfer hamlelerinden olur.Ama buna şu forumda burun kıvıranların çekimser olanların çok olması çok normal.Artık şaşırmıyorum..

nelsson-marcao: 35 milyon
ozan-denayer: 10 milyon

bu değişimi kabul etmeyende futbolu takip etmeyi bıraksın.

ben iddaa ediyorum.marcao kötü oyuncu anlamı çıkmasın onu baştan söyliyim.Marcao bu sene satılmasın bir iki sene içerisinde düdüşe geçer satamayız.Çünkü fiziksel olarak kendisini salacak bir yapıya sahip.

Ama bizim yabancı hakkını tamamen kale ve defans bölgesinde kullanmayı düşünmek gibi bir hatamız var.Ama ısrarla yapılan hatalar gözümüze girmesine rağmen hala aynı tarz kadrolar kuruluyor.gerçekten inanılmaz bir iş bilmezlik mevcut.İnşalla bu planlamayı yapanlar transferleri yapanlar böyle düşünmüyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt