Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.244
- 102.359
- 5.238
DK dan önce Nelsson satmak mallık olur.marcao 15-sevilla
nelsson 14-torino
konuşuldu. kerem içinse bir şey duyamadık. o da 10 civarı birşey getirseydi iyi olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DK dan önce Nelsson satmak mallık olur.marcao 15-sevilla
nelsson 14-torino
konuşuldu. kerem içinse bir şey duyamadık. o da 10 civarı birşey getirseydi iyi olurdu.
marcao 15-sevilla
nelsson 14-torino
yıllık maaşları en iyi ihtimalle 5m+ olan topçular. Diğerlerinin konuşulması normal.isco, talisca, james rodriguez konuşulması gereken takıma barçakçı, çanakçı, denayer konuşuluyor.. bunlar olsa ne olur olmasa ne olur.. sonra da başlar skavt transferi haberleri. wandırkidler falan.. hayali başarılar.. giden paralar para değil çünkü. bedava ya bu tür transferler sudan ucuza geliyor ya.
Bana sorsan ben nelssonu kaptan yaparım yollamam da gitmek isteyebilir.DK dan önce Nelsson satmak mallık olur.
Ömer Bayram, Muslera gitmeden verilmez ona kaptanlık, aslında çok yakışırdaBana sorsan ben nelssonu kaptan yaparım yollamam da gitmek isteyebilir.
12 üzeri teklif gelirse bizimkiler uçağa bindirir.
cica, berkan, morutan aldık verilen paralar düşük mü? görece düşük görünse de fayda?.. hangi maçta bir heyacan oldu. maç izlemekten bıkıyor insan. küme düşmeyi mi hesaplıyacaz bu skavt transferleri veya vondırkidlerle..yıllık maaşları en iyi ihtimalle 5m+ olan topçular. Diğerlerinin konuşulması normal.
sezonda 2000 korner duran top vs kullanıp tek asist yapamayan pva en azından duran topların başından uzaklaştırılmış olurjames'in mt performansına baktım bitik değil gibi.
Ekli dosyayı görüntüle 163293
Ekli dosyayı görüntüle 163294
Ekli dosyayı görüntüle 163295
james'in maasi iyimser düsünürsek 4+ milyon euro olur
sevmemek elde değil üstat. musleraya kızdığım her maçtan sonra açar tekrar tekrar izlerimBu James i sevemedim gitti.