Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen TS'yi Avci sampiyon yapti zaten!! Okan ne kadar hak ettiyse sampiyonlugunu Avci da o kadar hak etti!
Saçma... son 7 8 haftaya kadar gayet de iyi top oynadı Trabzon. Zaten biz ne zaman şampiyon olamazsak birileri diğerlerini şampiyon yapıyor.

arkadaşların anlatmaya çalıştığı olayda bu zaten , senin elinde marcao nellson ikilisi var bu iki adam A kalite herhangi bi Avrupa takımında rahat oynar , ama önlerine Berkan Taylan ki hala 11lere sıkıştırmaya çalışanlar var görüyorum , 13. değilde işte belki bı 6.cılık yaparız

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İkisini birden aynı anda satmak bize bir şey kazandırmaz

Saçma... son 7 8 haftaya kadar gayet de iyi top oynadı Trabzon. Zaten biz ne zaman şampiyon olamazsak birileri diğerlerini şampiyon yapıyor.
Trabzon'un fena oynamadigi maclar oldu. Ama keramet Avci'da degildi. Imkani olsa veriyordu sampiyonlugu. 1-0'a yatma takintisi olan saha icinde her turlu pisligin yapilmasi gerektigine inanan garip bir herif.

Trabzon'un kadro kalitesi o kadar iyiydi ki bazi maclar yag gibi aktilar dogru. Hakem faktorunun dogrudan etki ettigi 8-9 mac da vardir.

Bu kadroyla kimse bir sey yapamaz dogru. Yalniz hucum futbolu on alan presi falan masal gibi geliyor adam sampiyon oldugunda mac basina ortalama yuzde 50 topla oynatiyordu takimi. xG tablosuna gore 4. olmalari gerekiyordu cok sanslilardi. Zaten kovid donusu zibilyon tane eksikle kafasi daginik olmasina ragmen FT kendisinin sampiyonluga guya emin adimlarla yuruyen takimini sahadan silmisti.

Evet korktugum basimiza geldi Okancilar da neden Okanci olduklarini bilmiyorlar. Seneye 6. falan oluruz.
Bak ben orda demişim ki adam sonuç odaklı pragmatist futbol oynatıyor. Ben şahsen Okan'nın gelmesini istedim ama bu istek şartların da getirdiği bir durum. Adam başarılı olmuş mu olmuş hem de çok başarılı olmuş. Bana xg masalı anlatma o xg oranıyla kim ne yapmış onu anlat. Biz bu sene xg oranında Fatih hocayla xg de ya 1 ya 2. idik peki ne oldu. Okan Hocanın düşük xg yüksek skor katkısı adamın zaten hücumcularından yüksek verim aldığını gösterir. Ayrıca kusura bakma o dönemki kadroları terimle değişsinler net olarak Terimin takımı ilk 5'egiremezdi. Bizim kadro fersah fersah üstündü adamların kadrosundan . Yani adamın başarısı tesadüfi falan değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt