Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

30 a westhama gidiomuş bu herif 22 yaşında fastan alınan 1i.

26 yasinda , fas da en begendigim defans elemanlarinin basinda geliyor. fransa liginde de en begendigim defans oyuncularindan idi... epl yapmasini bekliyordum. tam west ham veya newcastle oyun tipolojisine uyacak profil.
gozlem ekipleri iyi is cikariyor son yillarda london ekibinin....

ucreti ben daha asagida bekliyordum. 20 civari...
dijon dan rennes'e sadece 4 m 'e satildigini dusunursek - rennes icin guzel para oalcak bu satis.

@ james rodrigues nerede 3 m maas alacak ? yanilgi olmasin. utopya da anca alir o kadar para...
kendi baslginda yazdim az once. 7 m aliyor. nokta.

Bakin benzer hatayi yapmissizin, konumuz olmayan seyi konusuyorsunuz. Evet Okan Buruk bence de Fatih Terim'den iyi tercih. Ama bu tek basina yeterli bir sey degil ki.

Ben sans eseri sampiyon olmamizi ya da pragmatik sekilde devam etmemizi istemiyorum. Mesele bundan ibaret. Okan'in burada bir seyler insa etmesinin mumkun olduguna ikna olmam lazim. Madem bu haini kulubumuze sokup tarihimize ihanet ediyoruz, anlik basari sehvetiyle Galatasaray'i olmayacak hallere sokuyoruz, bari sportif olarak bir karsiligi olsa.
Okan'ın şans eseri şampiyon olduğunu kim söyledi ki adam küme düşer denilen Akhisar'ı aldı kupa sahibi yaptı ligde üst üstte galibiyetlerle en üstlere taşıdı bunların üstüne 17/18 sezonunda senin rakibin Fener'i 2 kez ligde 1 kez kupa finalinde yendi şampiyonluk yolumuz da rakipten 6 puan çaldı. Rize'ye gitti herkes düşer derken gol dahi atamayan Vedat'ı aldı zirveye çıkardı düşer denilen Rize'yi Avrupa kupalarına götürüyordu. Başakşehir'e geçtikten sonra da ilk senesinde şampiyon oldu. Avrupa maçlarında da çatır çatır ezilmeden top oynattı demek ki bunların hepsini şansla yapmış Marco Rose'lu M.gladbach deplasmanında 1-0 geriden deplasman da 1-2 çevirmesi de tesadüfmüş.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt