Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.323
- 22.954
- 1.433
Kuzey Afrika topcunun harman oldugu cografyalardan biridir agabeyewt o tip ülkeleri es geçmemek gerek fizikli ve de sert topçular imal edilior

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuzey Afrika topcunun harman oldugu cografyalardan biridir agabeyewt o tip ülkeleri es geçmemek gerek fizikli ve de sert topçular imal edilior

aman abi , o ülkeler birde Romanya buralara ugramasınlarewt o tip ülkeleri es geçmemek gerek fizikli ve de sert topçular imal edilior
almanya hakkinda birsey demedim ben Almancilar dan dolayi dedimneden çok şükür dedin? Almanya'dakiler açlıktan kırılıyormuş , enflasyon falan , ondan mı
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
![]()
Nayef Aguerd - Player profile 26/27
Nayef Aguerd, 30, from Morocco ➤ Olympique Marseille, since 2025 ➤ Centre-Back ➤ Market value: €15.00m ➤ * 30/03/1996 in Kénitra, Moroccowww.transfermarkt.com
30 a westhama gidiomuş bu herif 22 yaşında fastan alınan 1i.
topcunun iyisi fastan cikar![]()
Nayef Aguerd - Player profile 26/27
Nayef Aguerd, 30, from Morocco ➤ Olympique Marseille, since 2025 ➤ Centre-Back ➤ Market value: €15.00m ➤ * 30/03/1996 in Kénitra, Moroccowww.transfermarkt.com
30 a westhama gidiomuş bu herif 22 yaşında fastan alınan 1i.
Almancılar açlıktan kırılıyoruz diyorlar , kurulu düzen diye bı Adam var orda onun yüzünden geride gelemiyorlarmış, sende çok şükür deyince , o yüzden sandımalmanya hakkinda birsey demedim ben Almancilar dan dolayi dedim
Okan'ın şans eseri şampiyon olduğunu kim söyledi ki adam küme düşer denilen Akhisar'ı aldı kupa sahibi yaptı ligde üst üstte galibiyetlerle en üstlere taşıdı bunların üstüne 17/18 sezonunda senin rakibin Fener'i 2 kez ligde 1 kez kupa finalinde yendi şampiyonluk yolumuz da rakipten 6 puan çaldı. Rize'ye gitti herkes düşer derken gol dahi atamayan Vedat'ı aldı zirveye çıkardı düşer denilen Rize'yi Avrupa kupalarına götürüyordu. Başakşehir'e geçtikten sonra da ilk senesinde şampiyon oldu. Avrupa maçlarında da çatır çatır ezilmeden top oynattı demek ki bunların hepsini şansla yapmış Marco Rose'lu M.gladbach deplasmanında 1-0 geriden deplasman da 1-2 çevirmesi de tesadüfmüş.Bakin benzer hatayi yapmissizin, konumuz olmayan seyi konusuyorsunuz. Evet Okan Buruk bence de Fatih Terim'den iyi tercih. Ama bu tek basina yeterli bir sey degil ki.
Ben sans eseri sampiyon olmamizi ya da pragmatik sekilde devam etmemizi istemiyorum. Mesele bundan ibaret. Okan'in burada bir seyler insa etmesinin mumkun olduguna ikna olmam lazim. Madem bu haini kulubumuze sokup tarihimize ihanet ediyoruz, anlik basari sehvetiyle Galatasaray'i olmayacak hallere sokuyoruz, bari sportif olarak bir karsiligi olsa.
Hollanda inekleri nasıl iyi miyok degilim cok sukur ,hollanda gurbetcilerindenim benim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk ben söyleyeyim bari, boyu kısa, ayakları küçük
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ben pek gormuyom yaHollanda inekleri nasıl iyi mi
gabriel jesusu dusunuyoruzLucas Moura + Lucas Torreira gsde
1 kişi disindatopcunun iyisi fastan cikar
GS coştu o zamanLucas Moura + Lucas Torreira gsde
belhanda gitti yuzumuz guldu mu1 kişi disinda
Niye oyle diyosun ki renktas Bouzid, Amrabat, Belhanda, Feghouli hepsi kulubumuzle sampiyonluklar yasadilar. Bir tek Mostafa'nin yok sampiyonlugu o da asistle kacti diyelim.aman abi , o ülkeler birde Romanya buralara ugramasınlar
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hangisini tercih edersin cica mi handa mi1 kişi disinda