Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cica-Mostafa gibi isimler satılmalı. Marcao ve Nelsson 15 milyon, Kerem 12 üstüne değerlendirilir.
Yok renktaş ben satılmaya karşı değilim zaten ederini bulan oyuncu ile ayrılıp yerine yenisi gelmeli orada sadece başkan olmadan önce kimseyi satmayacağız demelerini söyledim.

Yok renktaş ben satılmaya karşı değilim zaten ederini bulan oyuncu ile ayrılıp yerine yenisi gelmeli orada sadece başkan olmadan önce kimseyi satmayacağız demelerini söyledim.
İlk açıklama o oluyordu ama devamında ayrılmak istemezlerse ve astronomik teklif gelmezse ifadeleri vardı. Doğru açıklamalardı yani. Elbette ilk kısmı manşet oluyordu.

2.Kolombiyalı bir dolandırıcıyı kaldıramam james net olarak 1.5 milyondan fazla para bağlanmamalı fazlası performansa dayalı olmalı.

Ya yerli mi lazım bek al yerli marcao nelson kalsin. Para mu lazim cigaldau sat

Net olarak güç kaybı demek bu. Marcao-Nelson ikilisi ligin en iyisi Avrupada da sayılıdır. Denayer 'i beğenmiyorum. Abdulkerim de eh işte.
savunma kalitesi 1 tık düşecek belki ama ikisinden kazanılan bonservis ile hücum kalitemizi 2-3 seviye falan yükseltebiliriz. bizim ligde fazla kaliteli savunmaya pek ihtiyaç yok, böyle stoperlerimiz olmasına rağmen ligi 13. bitirdik hücumumuz kalitesiz olduğu için. hücum ve ortasaha savunmadan daha önemli konumda bizim lig için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt