Sertan Doğan
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.345
- 3.678
- 1.778
Marcao ve Nelsson minimum 35 milyon gelir getirmeli.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam latin kalçası seviyor.sevilla istiyorken marcao'nun rusyaya gitmesi zor. yüksek maaş verirlerse aklı çelinebilir belki
st petersburg da çok güzel şehir yw.
en kötü lizbona falan gider , bizi tercih etmezManU Telles'i satıyormuş. İyi gider sol beke.
Sol bek ve bi kanadı iyi olsa şu grubu çok zorlardı aslında.Okan'ın Manu ilk11i. neredeyse 3 10 no ile çıkmış. ENTERESAN
Ekli dosyayı görüntüle 163410
burada diyor muhtemelen doğrudur yani nelsson kalır.Adam hakli. Adi gecen takimlar bizimle ayni seviyede veya altinda takimlar. Bir sonraki duragi Sevilla, VIllareal, PL Takimi vs. olmali
sevilla istiyorken marcao'nun rusyaya gitmesi zor. yüksek maaş verirlerse aklı çelinebilir belki
st petersburg da çok güzel şehir yw.
Marcao iyi para verirlerse tercih edebilir. Başka Rus takımları olsa imkan vermezdim ama Gazprom nedeniyle Zenit para harcayabilir. Gazprom’un tek pazarı şu an. Ancak 20 altına verilmemeli. Avrupa’dan da transfer yapamazlar. Sevilla’dan 2 sene sonra 40’a gidebilir ama Zenit’te geri dönüşü olmayacak.
çebi anlaştık falan diyor, o yüzden dedim.dortmund ve frankfurtla görüşüyormuş. tr’ye zor düşer
ingilizi ingiltereden koparmak zordur derim her daim. Tek kafasını çelebilecek iş İstanbulda süreceği epey rahat hayat olur.ruben loftus cheek dedikodusu dönüyor şu ana kadar heyecanlandıran isim oldu maalesef çok zor gelmesi bu yasta
dortmund sanmam. adamlar haller icin teklif yapmis.dortmund ve frankfurtla görüşüyormuş. tr’ye zor düşer
çebi anlaştık falan diyor, o yüzden dedim.
pva idi galiba milli takıma almadı bize geldikten sonraMenajeriyle maaş konusunda anlaşmışlar. Oyuncuyu ikna edememişler. Van Gaal TR’ye gitme diyormuş. Bizde de bir oyuncuya demişti. Hatırlayamadım şimdi.