- 1 Ocak 2011
- 15.441
- 10.461
- 1.838
O kadarini ben dusunmeyim bi zahmet Bisey yapsinlar uydursunlar.Talisco kemiksiz 7-8 alıyor kank
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadarini ben dusunmeyim bi zahmet Bisey yapsinlar uydursunlar.Talisco kemiksiz 7-8 alıyor kank
Aşkın Ateş o da Dursun dönemi tutturan biriydi sanırım İngiltere'yi işaret ediyordu mevki vermeden.Burhan Can Terzi:
Bana gelen bilgiler göre yeni sportif direktör Cenk Ergün, scout şefi Emre Utkucan ile çok sıkı bir çalışma içerisinde. Özellikle 6 numara konusunda taraftarı çok mutlu edecek isimler üzerinde duruyorlar. Konuştuğum kişiler büyük sürprizlere hazırlıklı olun diyor.
Nevzat’ından Rodop’a bunu diyor. Kim bu 6 numara bakalım. Grillitsch falan olsa keşke.
Denayer belki geri dönüşü olur ama geri dönüşü olmayacak yüksek maaşlı transferler de bizi uçuruma sürükler zira avro olmuş ebesinin nikahı.trabzonun temiz şampiyon olduğunu iddia edecek değilim tabi ama bahsettiğim mevzu vasat tandemle şampiyon olabilirsin ama vasat ortasaha ve hücumla olamıyorsun.
Dursun son senesinde kaliteli adamlar getirmisti gene getirir diye umuyorumüstad o seviyede bi adamı getirecek vizyonu var mı bizimkilerin tartışılır
napsın oğlum adamlar. Talisca tek başına kazandığı para ülkenin Gayrisafi milli hasılasını %1 arttırır.O kadarini ben dusunmeyim bi zahmet Bisey yapsinlar uydursunlar.
Grillitsch için Utkucan'a gerek var mı?
Morutan gibi adamlarada kimse sabretmiyo arkadas .o zaman boyle kalitei adamlar alicaznapsın oğlum adamlar. Talisca tek başına kazandığı para ülkenin Gayrisafi milli hasılasını %1 arttırır.
Alamazsın işte onu diyorum lanMorutan gibi adamlarada kimse sabretmiyo arkadas .o zaman boyle kalitei adamlar alicaz
Allah buyuk hayallerimizde bekleyip gorelimAlamazsın işte onu diyorum lan
diyelimki 4 tane adam alacaklar bunlardan 2 tanesi bizi başarıya taşıyacak tecrübeli adam olmalı 2 tanesi bonservis geri dönüşü olacak hatta parlatıp satacak adam olmalı. biz ya gidip hepsini emekli alıyoruz ya da hepsini bonservis getirisi beklediğimiz gençlerle dolduruyoruz takımı.bence doğru olanı hem başarıyı hedefleyeceksin hem de geliştirip satmayı. belhanda ve feghouliye verilen 4-5 yıllık sözleşme ve yüksek ücretler saçmalıktı mesela, diğerleri belli yaşta olmalarına rağmen bonservis dönüşü sağlandı üstüne de 2 şampiyonluk geldi.Denayer belki geri dönüşü olur ama geri dönüşü olmayacak yüksek maaşlı transferler de bizi uçuruma sürükler zira avro olmuş ebesinin nikahı.
Dursun gidip günü kurtarır aslında en büyük korkum budiyelimki 4 tane adam alacaklar bunlardan 2 tanesi bizi başarıya taşıyacak tecrübeli adam olmalı 2 tanesi bonservis geri dönüşü olacak hatta parlatıp satacak adam olmalı. biz ya gidip hepsini emekli alıyoruz ya da hepsini bonservis getirisi beklediğimiz gençlerle dolduruyoruz takımı.bence doğru olanı hem başarıyı hedefleyeceksin hem de geliştirip satmayı. belhanda ve feghouliye verilen 4-5 yıllık sözleşme ve yüksek ücretler saçmalıktı mesela, diğerleri belli yaşta olmalarına rağmen bonservis dönüşü sağlandı üstüne de 2 şampiyonluk geldi.
:/Özet geçin gündemi
umarım transfere hiç karışmaz. cenk ergün ve erden timura bıraksın tüm işiDursun gidip günü kurtarır aslında en büyük korkum bu