Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.896
- 20.656
- 2.333
19:05'da kulağımız gözümüz buralarda olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cmtesiye kadar hoca olayi hal olmasin yangin yapiyoruz!Hani nerde transferler Musapppppppppp
Nediyorlarşu sosyal medya kanunu acilen çıkmalı, başka türlü susmayacak bu iqsuzlar
valla ne demiyolar ki m.cengize bile hala saydırıyorlar, dinledikçe ilk insana doğru evriliyorum. en son biri oğuz altay üstünden yönetime had bildiriyordu, yönetici sanıyor garibim oğuz altay denen amigoyuNediyorlar
bu şartlarda transferin hala bitmemiş olması kabul edilemez.4 istiyorlar Vargas'a
Saplamadan enter'a basmışsınbu şartlarda transferin hala bitmemiş olması kabul edilemez.
?58 dakika sonra harcama limitleri aciklaniyor
Saplamadan enter'a basmışsın
Bugün saplama modunda misin?
sen onu bunu bırak da ayhan akmanla olan işini naptınBugün saplama modunda misin?
Yok ya Motz ayağıma tam oturunca şutladımBugün saplama modunda misin?
Ayhan Akman yorulmus baya. Bir süre izin istedi. Gözlerinizden öpüyor.sen onu bunu bırak da ayhan akmanla olan işini naptın
Link var mı renktaşvalla ne demiyolar ki m.cengize bile hala saydırıyorlar, dinledikçe ilk insana doğru evriliyorum. en son biri oğuz altay üstünden yönetime had bildiriyordu, yönetici sanıyor garibim oğuz altay denen amigoyu
selam söyle yürüyen cinselliğime benim, öpüyorum başındanAyhan Akman yorulmus baya. Bir süre izin istedi. Gözlerinizden öpüyor.