- 24 Temmuz 2021
- 16.579
- 6.582
- 703
Kaan ayhan ve mert müldür gelir ise marcao gidebilir yoksa kalsın bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendisi gitmek istiyorsa ? en büyük sıkıntı o benceKaan ayhan ve mert müldür gelir ise marcao gidebilir yoksa kalsın bence
Hayatımda bu kadar saçma az şey izlemiştimrezalet bir soru
Buyurşut çekebilen os istiyorum
Bombalar patliyor ha.19:05'da kulağımız gözümüz buralarda olsun
Bir gun insallah hem medya hem taraftar sporculari ve sporun icinde olan insanlara insan olarak goruruz. Duygusal muygusaliz anladikda su sordugun soruya bak be adam yani yazik. Isten ayrilacagin soyleniyor dersin buna bisey soylemek istiyormusun dersin bunlar direk Okan Buruk falan. Rezalet.ben valla mikrofonu alır soruyu sorana bir Uğur Dündar vari işler çekerdim... baya sinir bozucu yani
o kadarda değil ya bence görüntüdeki hal ve tavrı normal...ulan naptın da trip atıyon kerkenez havalara bak
Yıldız avcısı Dursun başkandan daha azını beklemek olmazdı zatenBombalar patliyor ha.
Paralari cukkaladim fesihden sonra kariya gidiyorum deseymis iyimisAynen dönüp benim yerime Okan Buruk geliyormuş hayırlı olsun demeliydi adam
terbiyesizlik işte - önce uzaktan görümüşündür git sor konuşmak ister misin diye - istemiosa sadece 10 sn ye yürümesini çek , istanbula geldi de kapat.Bir gun insallah hem medya hem taraftar sporculari ve sporun icinde olan insanlara insan olarak goruruz. Duygusal muygusaliz anladikda su sordugun soruya bak be adam yani yazik. Isten ayrilacagin soyleniyor dersin buna bisey soylemek istiyormusun dersin bunlar direk Okan Buruk falan. Rezalet.
Renkdas biz kulub olarak da sahiplenmiyoruz. Igor Tudor neydi yani ben hala pek sicak bakamiyorum o ayriliga 2-3 puan gerideydik diye herifi tekmeyle gonderdik. Utanc verici seyler oluyor, kerizlik bizimkisi.Adama geldiğinden beri terbiyesizlik yapılıyor ki ilk değil Tudor içinde aynı şeyler yapıldı sonra yabancı teknik direktör niye başarısız adamları rahat mi bırakıyorsunuz ki başarılı olsunlar.