Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yandık dursun cenk yine 3-4er dağıtacak sağa sola
+

tasinmazlara umarim dokunulmaz. ozellikle galatasaray adasi ve florya.

bolum tuzagi gibi bir durum. alin size limitsiz bir yol, nasil kaynak yaratirsaniz yaratin - sayet harcamak istiyorsaniz - gibi bir durum burdan bakinca....

salt ligde olacagimiz bir sezonda - kanimca makul yoldan devam etmeliyiz hem maas hem bonservis bazli.
illa kaynak yaratmak istiyorsa yonetim - eldeki oyunculardan gitmek isteyenlerin basinda gelen *marcao'yu satip - o sicak para ile oyuncu alinabilir . iki kaliteli stoperin ayni anda elden cikarilmasina sahsen karsiyim. tecrube ile sabit.

marcao , hatta teklif var ise *kerem'i de satip kaynak yaratilabilir. diger turlu , limit olsa ne olmasa ne. ozetle.

+

tasinmazlara umarim dokunulmaz. ozellikle galatasaray adasi ve florya.

bolum tuzagi gibi bir durum. alin size limitsiz bir yol, nasil kaynak yaratirsaniz yaratin - sayet harcamak istiyorsaniz - gibi bir durum burdan bakinca....

salt ligde olacagimiz bir sezonda - kanimca makul yoldan devam etmeliyiz hem maas hem bonservis bazli.
illa kaynak yaratmak istiyorsa yonetim - eldeki oyunculardan gitmek isteyenlerin basinda gelen *marcao'yu satip - o sicak para ile oyuncu alinabilir . iki kaliteli stoperin ayni anda elden cikarilmasina sahsen karsiyim. tecrube ile sabit.

marcao , hatta teklif var ise *kerem'i de satip kaynak yaratilabilir. diger turlu , limit olsa ne olmasa ne. ozetle.
adaya dokunmazlar - orası üyelerin güneş yağı sürmek ve çay içmek için varolacak bir "elit zenginlik" göstergisi (gerçi boğazın göbeğinde GS bayrağı benim hoşuma gidiyor gidemesekte)

Florya uzun vadede bayağı konut projesi olacak oradan satış olacaktır ama illaki.

satış oalrakta her ne kadar satış yapmak istemiyoruz deselerde futbolcu istediği anda el mahkum teklif değerlendirilecektir. Marcao gidecek gibi duruyor - Kerem'i bir ihtimal tutabilirsin. Nelssonda kapalı kutu şu ana kadar

85 M limit var, 25i mi dolu su an maaslar ile?
Hadi Dursun göster o cüzdanin icini:
Nando
Müldür Denayer Nelsson PvA
Sissoko Florentino
Yunus Talisca Kerem
Mitrovic

Costur bizi

Sanirim sözlesme feshi yarin/carsamba aciklanir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt