Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fesih geliyor. Defol Torrent

1655745209218.webp

Su sensibile essegine verilen paranin 10da biri altyapi topcularina verilse hicbiri ayrilmazdi muhtemelen.

İsitan gun ve culsuz burak ihrac edilmeli. Burakin isitani gondermemesinin tek sebebi birlikte sogus %99
Hocam.transferde hataları ilk defa bir yönetim ya da bu yönetim yapmadı .

burak elmasin taraftara attigi kaziklar

1- ft (beni ilgilendirmesede taraftarin bir kismina kazik yemis gibi hissetirdi)
2- torrent
3- sensible
4- gedson
5- bjkli isitan
6- altyapidan kacan cocuklar
7- sponsorluklar

cok buyuk kazik atti bu kulube öyle böyle degil

yazin zaten ft ile calismak istemesinden mal oldugunu anlamistim

b.elmas ne gerek vardı şimdi bukadar adamı sezon ortası göreve getirmeye. hakan balta sezon sonuna kadar devam etseydi daha iyiydi

Su sensibile essegine verilen paranin 10da biri altyapi topcularina verilse hicbiri ayrilmazdi muhtemelen.

İsitan gun ve culsuz burak ihrac edilmeli. Burakin isitani gondermemesinin tek sebebi birlikte sogus %99
Sensibile'nin ne suçu var? Onu kurtarıcı diye durduk yere vizyon yalanıyla getirten Belmas günah kecisidir. Dünyada kime para verirsen yer abi kuraldır bu. Belki sağlam bir oluşumla iş yapacaktı adam bilemezsin. Ama durduk yere kazık yedik. Takımın Gedsona ihtiyacı varken Torrent ve Sensibile boku yedik. 2 milyon fazla ver al Gedsonu. Ama nerdeee????

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocam.transferde hataları ilk defa bir yönetim ya da bu yönetim yapmadı .
İlk gunden belliydi, bu hata degil. Sportif direktorlukte dogru duzgun basarisi olmayan hatta birkac yildir menajerlik yapan bi adam bu. Geldi kimi aldik gomis semih vs.

Torrentin aldigi para vs rezalet, herhangi bir aciklamasi yok. Hicbir kuvvet bana o parayi tek alacagina inandiramaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt