Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kofi Freiburg a gitmiş 4.5 milyona yakup paralel evrende mi alıyoruz adamı.

fernando serbestken almayip bulgur pilavini aldik sonra antalya'ya 1m euroluk teklif gidiyor diyorlar

ADam tvde canli yayında bile tivit atıyor ya (A Sporda canlida nevzat )

hasan kabze'nin daha önce antrenörlük deneyimi yok. emre aşık u21'de tolunay'in yardimciligini yapmis.

tecrübesizlik ve liyakatsizlik kokuyor yeni yardimcilar. fatih hocayi en cok elestirdigimiz nokta bu yardimcilar meselesiydi.

Umarım gerçek değildir bu durum.tamam bi yerden başlamaları lazım ama direkt gs a takımı ve heleki bu dönem.hepsinin kariyeri açısından sıkıntı oluşturabilir.temennim dileğim şu,yerli ne kadar genç hoca ve hoca adayları varsa umarım ilk deneyimleri hep avrupada olur ,önce avrupaya gidip enaz bi sezon sistem ülkesinde ciddi bi eğitimli sezon geçirip kalabilen varsa devam etmesi kalamayan birikimini buraya gelince kullanmasıdır.avrupadaki sistem zihniyetini benimseyeceklerini ve torpile gerek kalmadan iyi iş çıkaracaklarını düşünüyorum.

yabanci oyuncular patir patir ukrayna ve rusya'dan ayriliyor.

Bizim taraftar kadar saplantılı taraftar yok. Okan kendi ekibiyle beraber çalışabilmeli adam daha önce fenerde çalışmışsa ne olmuş. Ayrıca o adamın fb -başak maçı sonrası hakeme ettiği lafları hatırlıyorum ben kimse edemez o lafları. Profesyonel dünya bu kimle istiyorsa onunla çalışmalı Okan Buruk.
Katılıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt