Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.864
- 11.220
- 1.838
inanmak başarmanın yarısıdır. yarısını istiyormus.Basaramadi ama?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
inanmak başarmanın yarısıdır. yarısını istiyormus.Basaramadi ama?
Hay bu fifa gibi anasini avradini sevecem haKalırsam şampiyon olurdum diye iddia ederek alabilir. Tudor dava açıp almıştı.
Hem gtümüzü hem çkümüzü koruyacak mevkiO hangi pozisyon oluyor![]()
Dursun'un Torrent'e cevabı temsili
hoca diyorki : kimdi belçikalı dortmundda - sözleşmesi bitmişti
Aykut ince : batshuaiyi mi?
oooof türk spor medyası of..
Hayir tam tersi Akillilar beslenen mamalanan gurup ille direk para dusunmeyin takipci sponsor v.s buna benzer bir gurupta akp de var onlarda erdogan diye tag acip duruyorEkli dosyayı görüntüle 163514
bu twitterdaki kitle çok acayip. fatih terimle yatıp fatih terimle kalkıyorlar. manyak mı ne bunlar
abi hani TV de o kadar kötü reklam çıkar - laf edesin gelir ya ...Aykut İnce öyle bir adam. durduk ye "AAA tabi tabi " demesiyle 2 saat edit çıkar alaksız yerlerdeaykut inceye ismini sorsan mehmet fln der
Ekmek 5 lira oldu. Sana 1 lira takmislarAz once ekmege 6 tl verirken sovdum ama gsye topcu isterken 6m euro cok degil diyorum. Hayattaki tek simarikligim
Nevzata göre transfer takviye listesinde (pozisyon olark değil - her mevki listesi)
1- ???
2 - ???
3 - Müldür
her mevki listesi nedir?Nevzata göre transfer takviye listesinde (pozisyon olark değil - her mevki listesi)
1- ???
2 - ???
3 - Müldür
O öyle değil renktaş ilk önce 1 6 -2 8 sonra sağbekmiş müldür pozisyon olarak yani sonra öyle söyledi onu.Nevzata göre transfer takviye listesinde (pozisyon olark değil - her mevki listesi)
1- ???
2 - ???
3 - Müldür
yani 3 üde sağ bek adayı değil - tahminen ilk 2 isim orta saha 3 müldür işte yani bir pozisyon içiin 3 aday varda 3.sü Müldür değilher mevki listesi nedir?
e tmm işte her mevkiden kastım oO öyle değil renktaş ilk önce 1 6 -2 8 sonra sağbekmiş müldür pozisyon olarak yani sonra öyle söyledi onu.