- 31 Ağustos 2021
- 70.336
- 50.343
- 3.843
oda olabilir ama karşısındaki adamda haklı- buraya geitriceksin eyvallah ama oyununu yükseltmen lazım. o teknik açıdan haklıydı orda hocadedebence karşısındaki adam zorlayınca kıvırdı orada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oda olabilir ama karşısındaki adamda haklı- buraya geitriceksin eyvallah ama oyununu yükseltmen lazım. o teknik açıdan haklıydı orda hocadedebence karşısındaki adam zorlayınca kıvırdı orada
yani 3 üde sağ bek adayı değil - tahminen ilk 2 isim orta saha 3 müldür işte yani bir pozisyon içiin 3 aday varda 3.sü Müldür değil
yani müldür birinci sagbek adayı mı?Sonunda hal hatir soran bir güzel insan@Kolpa Kemal Kürek Kemalim nasılsın?
Ne yani muldur icin sartlar olusursa önce orta sahalari alip mulduru bekletecekmiyiz?O öyle değil renktaş ilk önce 1 6 -2 8 sonra sağbekmiş müldür pozisyon olarak yani sonra öyle söyledi onu.
Herkesin derdi transfer olmuş. Bir hal hatır soran kalmadı be kemalim.Sonunda hal hatir soran bir güzel insan
Çok kötüyüm liboşum sen nörüyon
ben öyle anladım eed. tabi ilk ikide sağ bek yoksayani müldür birinci sagbek adayı mı?
Öncelik 6 ve 8 2 orta saha sonra sağbekmiş sağ bek adaylardan biride müldür ben öyle anladım.Ne yani muldur icin sartlar olusursa önce orta sahalari alip mulduru bekletecekmiyiz?
Sacmalamis nevzhangi istedigimiz oyuncuda sartlar olusursa onu hemen bitirmeliyiz
yok , trsanfer önemi sırası o. 6-8-sağbek gibi meselaNe yani muldur icin sartlar olusursa önce orta sahalari alip mulduru bekletecekmiyiz?
Sacmalamis nevzhangi istedigimiz oyuncuda sartlar olusursa onu hemen bitirmeliyiz
hayatımda duydugum en lüzumsuz transfer bilgisiben öyle anladım eed. tabi ilk ikide sağ bek yoksaama Nevzat 6-8 -sağbek sinyali verdi gibi önem sırasına göre .
hayatımda duydugum en lüzumsuz transfer bilgisi
Yalandan kim ölmüşHerkesin derdi transfer olmuş. Bir hal hatır soran kalmadı be kemalim.
Sen kötüysen ben de kötüyüm
Orta saha en önemli transfer edilecek mevki de. Diyelim denayerle anlastin hemen acikla muldur veya kaan veya sag sol acik her kimse anlastiysan hemen aciklaÖncelik 6 ve 8 2 orta saha sonra sağbekmiş sağ bek adaylardan biride müldür ben öyle anladım.
Herkesin derdi transfer olmuş. Bir hal hatır soran kalmadı be kemalim.
Sen kötüysen ben de kötüyüm
Girme aramıza hain domdomYalandan kim ölmüş