Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne dervisoglu, ne akbunar. bunlardan bize fayda gelmez. aldigimiz an elimizde patlarlar. 1 adet bozok umut cözüp getireceksiniz, bu kadar basit ya. yatirimlik cektirdigi tt arena önündeki fotograftan sonra akbaba emre'ye 4 kagit bayilmis kulübüz. gol kralini kacirmayalim.

Ayrıyetten bu Fernando, bizim şuanki orta sahayı top diye oynar. Antalyanın orta saha oyuncusu 1 milyonluk adam, düşünün takımdaki kepazeliği. Gedsonu biz istemedik diyen zatı muhteremin yapacağı takım budur zaten. Gecen sene o formanın üzerinde arma olmasaydı ve taraftar sahip çıkmasaydı net küme düşmüştü bu takım. Burak, ışıtan denen kişiler ihraç edilmelidir.

Ayrıyetten bu Fernando, bizim şuanki orta sahayı top diye oynar. Antalyanın orta saha oyuncusu 1 milyonluk adam, düşünün takımdaki kepazeliği. Gedsonu biz istemedik diyen zatı muhteremin yapacağı takım budur zaten. Gecen sene o formanın üzerinde arma olmasaydı ve taraftar sahip çıkmasaydı net küme düşmüştü bu takım. Burak, ışıtan denen kişiler ihraç edilmelidir.
terimi kovarak bizi küme düşmekten kurtaran elmas başkana haksızlık ediyorsun.

Rotasyonda olacak ve gercekten 1 milyon maliyeti varsa Fernando güzel transfer olur. Taylanla Berkan Cica yı kulübede bile görmek istemiyorum. Tarihimizin en kötü orta sahaları

sözleşmesini derhal fesih edin bu 3 ıqlu herifin

0F22CE1E-CE58-4214-8DBD-FE07F636D33A.webp

Yengenin triplere bak sanirsin satranç da Einsteineyi yendi

Rıza çalımbayın ajax rezerv takımından bir oyuncu istedik 50 milyon € istediler demesine koptum ne kadar bekliyordu acaba

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta saha için kimin ismi çıksa herkes alsın istiyor normal karşılıyorum yedeklerine kadar değişmeli.

karakullukçu: cimbom abdülkerim bardakçı için 3.5 milyona çıktı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt