Transfer Nöbeti #2 | 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babel ve fegden çıktık.7 m eurodan fazla para kasada kalıyor.yani diyelimki taliscaya yöneldik,avrupaya dönmek istiyorsa illaki arap liginde istediğinden daha azını düşünmeli.diyelimki 7 m istedi bizden,her ne kadar limitimiz yüksek olsada genede sponsor 2,5-3 arası bulunup kaşılasa çokta imkansız bi transfer durumu olmaz bu durumda.4m biz karşılasak mesela ,fege verilen para taliscaya gidecek oluyor.babele verilen maaşı da bi oyuncu bonservisi olur veya maaşı olur ,mesela mert müldür kaan ayhan ya da ne bilim denayere verilir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bonservis ödeyecek miyiz sözleşmesi varmış boşa mı çıkacak ki

Galatasaray'da Süleyman Luş'un menajerliğini Cenk Ergün yapıyor ve oyuncuyu tanıdığı için kendisine inanıyor. Bu yüzden Süleyman Luş'un bu sezon Galatasaray'da alternatif oyuncu olarak takımda kalması muhtemel.

3184FC9C-A5EA-453B-9AC6-7D70BC7D9375.webp

Morutan’ın getir götürünü yapar anca

4M fiyat biçilen Abdulkerim bizim Morutan’dan aynı pozisyonda 3 kere çalım yemiş. Ama 4M :D En son normalde her takım için penaltı sayılabilecek bir şekilde durduruyor

kerem-yunus-halil
üretkenlik olmaz

unutun şu halil'i

sağ bek'i yerli yapmalıyız

hatta imkan varsa kerem'i de satmalıyız

millet talisca yazıyor

hala halil diyenler var 20 maç oynadı geçen sene

20 MAÇ DİLE KOLAY NE YAPTI

HALİLİNİZ
Keşke Talisca yazınca gelse renktaşım, ben de orta sahaya Isco ve Grillitsch forvete Jovic stopere de Luiz Felipe yazayım o zaman hatta elim değmişken Yunus yerine de sağ kanada Adnan Januzaj yazayım

Nasıl olsa Mert Müldür için 12 mil.€ ödeyip sağ beki yerli yapacağız değil mi renktaşım? veya Bünyamin Balcı, Onur Bulut filan kesin bizim aradığımız sağ bekler de benim haberim yoktur

4M fiyat biçilen Abdulkerim bizim Morutan’dan aynı pozisyonda 3 kere çalım yemiş. Ama 4M :D

ben hala diyorum ...morutanda kumaş var , işlenmesi parlatılması laaazım ...olur bu çocuktan.

iyi ofans oyunu - iyi ortasaha ile top alış verişi ile oluuuur.

tüm sezon pas aldıktan sonra yerinde duran 6 adam görüyordu. Tutulup artık sağ ortada mı - tam ortada mı - forvet arkası mı değişken neyse denenmeeliiii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt