Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Cenkin görüştüğü adamlardan biri götze
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel ve fegden çıktık.7 m eurodan fazla para kasada kalıyor.yani diyelimki taliscaya yöneldik,avrupaya dönmek istiyorsa illaki arap liginde istediğinden daha azını düşünmeli.diyelimki 7 m istedi bizden,her ne kadar limitimiz yüksek olsada genede sponsor 2,5-3 arası bulunup kaşılasa çokta imkansız bi transfer durumu olmaz bu durumda.4m biz karşılasak mesela ,fege verilen para taliscaya gidecek oluyor.babele verilen maaşı da bi oyuncu bonservisi olur veya maaşı olur ,mesela mert müldür kaan ayhan ya da ne bilim denayere verilir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cenk’in görüştüğü götze biz napalım.......Cenkin görüştüğü adamlardan biri götze
alpaslan gittiİlk hamlemiz Ömer Alpaslan Aytaç Oğulcan gibi katkı alma ihtimalimiz olmayan çöplerden kurtulmak olmalı
M2003J15SC cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Keşke Talisca yazınca gelse renktaşım, ben de orta sahaya Isco ve Grillitsch forvete Jovic stopere de Luiz Felipe yazayım o zaman hatta elim değmişken Yunus yerine de sağ kanada Adnan Januzaj yazayımkerem-yunus-halil
üretkenlik olmaz
unutun şu halil'i
sağ bek'i yerli yapmalıyız
hatta imkan varsa kerem'i de satmalıyız
millet talisca yazıyor
hala halil diyenler var 20 maç oynadı geçen sene
20 MAÇ DİLE KOLAY NE YAPTI
HALİLİNİZ
4M fiyat biçilen Abdulkerim bizim Morutan’dan aynı pozisyonda 3 kere çalım yemiş. Ama 4M![]()
ben hala diyorum ...morutanda kumaş var , işlenmesi parlatılması laaazım ...olur bu çocuktan.
iyi ofans oyunu - iyi ortasaha ile top alış verişi ile oluuuur.
küme düştü artık alamazHalil Akbunar Göztepe’den 18 milyon TL ve bonuslar kazanıyormuş. Uzasın.
@Aydın Aslanbi ara edmilson junior vardi, kimin adamiydi o forumda?
4M fiyat biçilen Abdulkerim bizim Morutan’dan aynı pozisyonda 3 kere çalım yemiş. Ama 4MEn son normalde her takım için penaltı sayılabilecek bir şekilde durduruyor