- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.879
- 5.338
transfersimo adlı hesabı paylasmayın anasına sövdurecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yaninda transfer getirmiyorsa gelmesin oyle bos gelmek yokOkan Buruk TK1826 uçağıyla İstanbul'a geliyor, 21:10'da İstanbul'da olacak. Haberler doğru.
Elbette heis.

raporlarimtransfersimo adlı hesabı paylasmayın anasına sövdurecek
antalya - beşiktaş maçını izlemiştim. bayağı gol kaçırdı. çok kazmaHaji wright baya iyi adam neden bu kadar tepki var anlamadım
Kimi paylaşacaz modum bırakın eğlenelim.transfersimo adlı hesabı paylasmayın anasına sövdurecek
gecen sezon baya bildi bu heriftransfersimo adlı hesabı paylasmayın anasına sövdurecek
Tam bir mal bu herif butun gun target man enganche tranqurtista falan bişeyler sallayip duruor kendini bilir kişi sanmaktasenin taaa.................
Bu arada cidden boş atan bir tip değil duyum açısından.gecen sezon baya bildi bu herif
biliyorsada böyle mılletı kanser ediyor yavgecen sezon baya bildi bu herif
Ne zaman izlesem 442 övuyorTam bir mal bu herif butun gun target man enganche tranqurtista falan bişeyler sallayip duruor kendini bilir kişi sanmakta
Ciddimi bu soruHerkes taliscayi istedigine göre fos cikma ihtimali büyük. Senelerdir alt liglerde oynuyor. Acaba üst düzey performans sergiliyebilir mi? Gerci josef de oralardan gelmisti galiba?
Hayir bir de o kadar gizemli degil ki yani. Orta saha yerine mutfak diyince gizemli mi oluyor. Onun yerine ipuclari falan verse ama soylemese neyse diyecegim. Giriyor transfermarkttan oyuncunun dogum yerine bakiyor oraya gittiler su yemegi meshurdur falan diyor. Malin biri.biliyorsada böyle mılletı kanser ediyor yav
böyle duyumculuk batsın