Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.802
- 109.624
- 4.878
baya uygun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmi olarak 35k kombine sattıklarını açıkladılar.Bir husus merak ediyorum...finiv kombinelerden 250 M TL gelir dedi...
kaç kombinedir 50k lık statta - 40bin midir mesela. 40 varsayaılım .
250.000.000 / 40.000 = 6250 TL
Altı Bin İki Yüz Elli Türk Lirası mıdır ortalama kombineleri ?
Buna bağlı olarak bizim kombinelerimizin fiyatları nedir acep
7150 TL mi yani yuvarlak ortalama kombineleri...Resmi olarak 35k kombine sattıklarını açıkladılar.
Localarda içindedirBir husus merak ediyorum...finiv kombinelerden 250 M TL gelir dedi...
kaç kombinedir 50k lık statta - 40bin midir mesela. 40 varsayaılım .
250.000.000 / 40.000 = 6250 TL
Altı Bin İki Yüz Elli Türk Lirası mıdır ortalama kombineleri ?
Buna bağlı olarak bizim kombinelerimizin fiyatları nedir acep
vay anam vay....%5 indirimli hali bu
resmi rakamlardan hesap edince öyle gözüküyor.7150 TL mi yani yuvarlak ortalama kombineleri...
evet , İbrahimoviçte İbrahim üzülmezeArnautovic, arnavutlara küfür etmişti değil mi?
bizdede ucuz değilmiş o kadar ama tabi 8k üstü olan bildiğin yedek kulübesi arkası.resmi rakamlardan hesap edince öyle gözüküyor.
fenere göre ucuz çıkarmışız ama onlarda avrupa var. fb ile bizim en ucuz yer arasında neredeyse 1k fiyat farkı var.bizdede ucuz değilmiş o kadar ama tabi 8k üstü olan bildiğin yedek kulübesi arkası.
sanki 5.5-6.5 aralığında bizdeki ort.
ben epey geride kalmışım
17/18 reloaded. Avrupa yok, kombine görece ucuz. SD Cenk Ergün. Fernando ve Badou gibi iki adam alsa uçacakmışız hissiyatı geldi bir anfenere göre ucuz çıkarmışız ama onlarda avrupa var. fb ile bizim en ucuz yer arasında neredeyse 1k fiyat farkı var.
Elmas yönetimi pembe dizi gibi abv
Ertem'in youtube unda canlı dinledim telefon görüşmesini.
hakikaten net ve düzgün konuşamayan - direkt savunma modunda - ne demek istediğini tam sergileyemen bir diyalog. Haluk ve Gökhan'a da giydirdi - akşam Haluk Yürekli kamerayı ısırır heralde
berbat ötesi bir yönetici - orjinal oalrak MÖ listesindeydi sanırım.
öyle başarılı yönetici olunmaz ki be hayri başkan yav...baya para veren bi herif olduğunu düşünüom doğa sigort eskiden beri sponsor olmakta
öyle başarılı yönetici olunmaz ki be hayri başkan yav...
adam madem bi pozisyona gelmiş - mikrofona gelmiş, konuşmasından bi halt anlamıyorum . Cümle arasında başka cümleye başlıyor fln.
futbol kulübü yöneticisi bakımından tırt