Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Btw Loftus Cheek ile Milan işi 18 milyon € bonservisi ile anlaşılmasına karşın Amerikalıların Maldini’yi yollayıp getirdiği elemanların bilgisayar programı olumsuz karar verdiği için iptal oldu. İlerde gündemimize gelebilir

Çelside solbekte bi velet var hall diye

Kiralasınlar bize 2 yıl uçuyo çocuk

Çok önemli bir duyum aldım, normalde paylaşmam ama kaynağıma çok güvenirim. Galatasaray, taraftarın çok mutlu olacağı bir orta saha ile anlaşmak üzere. İsmi söz verdiğim için açıklayamıyorum. 🤫
Süleyman Rodop: "Galatasaray'ın anlaşmak üzere olduğu orta saha var.. Mauro Icardi etkisi yaratacak bir orta saha. Olacak gibi! Torreira'nın yanına önemli bir isim daha gelecek. Transfer çok önemli noktaya geldi."

Ekli dosyayı görüntüle 206303
ABD’nin Major League Soccer (MLS) takımlarından FC Cincinnati, Süper Lig’de 2020-2021 sezonunda Hatayspor formasıyla gol krallığı yaşayan Aaron Boupendza’yı kadrosuna kattı.

MLS ekibi, 26 yaşındaki Gabonlu golcü için 7 milyon Dolar bonservis ücreti ödeyecek. Boupendza 5 Temmuz’da açılacak transfer döneminin ardından takıma katılacak.

Cincinnati, Boupendza ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalarken, 2026 ve 2027 yılları için de opsiyonun olduğu belirtildi.
Boupendza 1 sezon formasını giydiği Hatayspor’daki performansıyla 2021’de Katar ekibi Al-Arabi’ye 4.2 milyon Euro’ya gönderilmişti. Burada da 1 sezon duran Gabonlu, Suudi Arabistan takımlarından Al-Shabab’a 7 milyon Euro bedelle imza atmıştı.
Geçen sezon Göztepe'nin en iyisi olan Obinna da buraya gitmişti. Şimdi baktım fena sezon geçirmemiş. Potansiyelli bir oyuncuydu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt