Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarz olarak paredes aradigimiz topçu değil bence. Bize box to box lazim, paredes daha cok regista olarak oynuyor.

bu sezonun iki önemli konusu var benim için

birincisi icardi ve rashica başta olmak üzere takımın korunması

ikincisi ise boey ve nelsson gidecekse yerlerine alınacak isimlerin de yaş ve profil olarak benzer olması

eğer stoperde tecrübe tercih edilecekse bu kez alınacak orta sahanın nelsson yaşlarında olması iyi olur ki takım yaşlanıp çökmesin

önceki yıllarda bunu biz de bjk de ts de yaşadı

Iyi de Zaniolo gelmeden once 1 senedir saglikliydi, bu dedigin eleman suan hala sakat. Manyik miyiz biz? :D
manyaklıktan ziyade bu profilde ve genç topçuları almak için bu şekilde durumların olması lazım alabilmemiz için. Şu an tam iyileştiyse iyi bir kamp ile yavaş yavaş başlar sanki.
Çünkü Dembele gibi birisini alırsan yüksek maaş ve üzerine Icardi aldığın zaman 2. forvet olayını kabullenir mi?

Aleykum Selam.Kolay gelsin.Hakan'ım yine aynı transfer işleri öyle önemli 1 haber yok.Okan hoca akşam 1 konuşma yapmış.Mauro İcardi burda mutlu yönetim ekibi bu transfer için elinden geleni yapıyo demiş.Ve ek olarak Mauro İcardi Arabistan'a gidecek 1 futbolcu değil demiş..

Cok sagol üstad eksik olma. Bu Icardi olayinda mutlu sona ulasana kadar rahatlik yok bana. Insallah olacak.

berkan'ı sol bek deneme yoluna gidebiliriz
1686685753421.webp

manyaklıktan ziyade bu profilde ve genç topçuları almak için bu şekilde durumların olması lazım alabilmemiz için. Şu an tam iyileştiyse iyi bir kamp ile yavaş yavaş başlar sanki.
Çünkü Dembele gibi birisini alırsan yüksek maaş ve üzerine Icardi aldığın zaman 2. forvet olayını kabullenir mi?
Tamamda kimse sakatligi atlatmamis oyuncuyu almaya gitmez zaten saglik kontrollerinden gecmesi bile muamma. Dembele zaten 2. forvet olarak alinmaz bir defa maas kriteri ikinci forvet olmasi icin cok fazla. O zaman baska oyunculara yonelmeliyiz.

Hocaya sormadn transfer yapilir mi lan,sunu fatih hocaya yapsalr imza atmaktan vazgecer

Southampton'da Joe Aribo var mesela. Rangers'tayken baya övdüğümüz bir oyuncuydu. Geçen sene nasıl oynadı bilmiyorum.

Tamamda kimse sakatligi atlatmamis oyuncuyu almaya gitmez zaten saglik kontrollerinden gecmesi bile muamma. Dembele zaten 2. forvet olarak alinmaz bir defa maas kriteri ikinci forvet olmasi icin cok fazla. O zaman baska oyunculara yonelmeliyiz.
five months into his recovery, Broja is back in light training and targeting a return to action for Chelsea during their pre-season tour of the America this summer.
Broja is expected to be available for those friendlies, which start against League Two newboys Wrexham on July 19, provided he has no setbacks in his recovery.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt