Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

puahahaahah bedava ya gitcek

50m len
100m len

Kendi geleceği için umarım gider. Evet potansiyeli büyük bir oyuncu lakin burada iyice abartıldı adamı Gavi, Pedri ile kıyaslayanlar var hadi bunu yapar taraftar da işin asıl kötüsü oyuncuda geçen seneden bu seneye gelişme göstermemiş olması, fizik olarak yetersiz, ikili mücadeleye girince yada yanına bir isim koyunca anında etkisizleşiyor. Kazımcan'a karışı yada kupa maçında Caner çıkıp direnç koyan Lima olunca etkisizleşti hemen mesela. Seneye 19 olacak Fb'de bu yapıda gelişim göstermesi çok zor, 1 sene daha kaybetmemeli ilk önce sıçrama yapabileceği bir ara kulübe gitmeli Dortmund, Leipzig gibi.

mesela önünde icardi, solda kerem sağ zaniolo - 10 numara arda düşünüyorum da başka şeyler düşündürüyor.

fizik olarak bişey diyemem ama salt teknik olarak kendi yaş grubunda dünyada sayılıdır.
çok yetenekli ama abartamam,furkan kocaktan baskası yalan

Ali Koç ailesine birkaç ev araba yat kat özel uçak falan alıp gerekirse sülalesini Otokoç CEO'su falan yapıp tutar takımda net
cocugun baba fanatik fbli zaten,bunu babası 5 yasından beri fb maclarına götürmüş.fatih hocayı ve bizi de fbli olmasından reddettiler kesin

Arda en iyi ihtimalle salzburg gibi bi kulübe gitmeli. Gelişim açısından ora iyi olur. Büyük liglerde mümkünatı yok oynayamaz

mesela önünde icardi, solda kerem sağ zaniolo - 10 numara arda düşünüyorum da başka şeyler düşündürüyor.

fizik olarak bişey diyemem ama salt teknik olarak kendi yaş grubunda dünyada sayılıdır.
Dünyada sayılı olduğunu pek sanmıyorum ben ya çok abartıyoruz gibi geliyor bana. Asıl değerli yapan oyun görüşü bence. Ama Messi, Gavi, Pedri diyenler bana göre çok abartıyor. Prime Pjanic gibi bir oyuncu olabilir bizdeki Efe Akman'ı da Modric'e benzetiyorum mesela.

Arda ile aynı yaşta acaba nasıl oyuncu? Denenir mi yerli sınırında?

Astrolog meral guven yeaaaa
20230614_023832.webp
20230614_023918.webp

arda bu oyunu benficada oynasa kapıyı 50 milyondan açarlardı.

eğer romanonun dediği doğruysa arda büyük ihtimal gidecektir. bu fener için direk yıkım olur.

next gen mesut ozil gibi takılıyor çocuk. fenere bu kazığı çakarsa kendisinin en büyük destekçisi de ben olacağım :D
Arda ne oynadı? Çok abartıyoruz ya. 25-30 dersen hani lig, takım itibariyle falan tamamda 50 için ciddi bir şeyler yapması ve sürekli oynaması lazım.

bi astrolog wanda yengeyle icardi ayrılır demiş.bilmiyoki astrolog abla icardi ve wanda ayrılıp ayrılıp barısıyo zaten.kadın hamile kalacak yakında

Dünyada sayılı olduğunu pek sanmıyorum ben ya çok abartıyoruz gibi geliyor bana. Asıl değerli yapan oyun görüşü bence. Ama Messi, Gavi, Pedri diyenler bana göre çok abartıyor. Prime Pjanic gibi bir oyuncu olabilir bizdeki Efe Akman'ı da Modric'e benzetiyorum mesela.

Arda ile aynı yaşta acaba nasıl oyuncu? Denenir mi yerli sınırında?

dünyada 18 yaşında kaç tane çift hane piyasa yapmış topçu var ki? tabi ki gavi, pedri kadar değil ama ardanın fenerde oynadığını hesaba katmak lazım.

arda gibi oyuncular biraz da çevresine bağımlı oluyor. kısa mesafede dribbling, top tekniği, oyun görüşü olarak üst düzey bence. beyni olan futbolcularla oynadığında çok daha fazla adından söz ettirecektir.

fenerde kaybolup gitmeden bir an önce avrupa yapması lazım. klasik fbli şişirmesini ayrı tutarak bence yetenek seti bakımından abartılmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt