- 30 Ağustos 2009
- 30.248
- 20.229
- 2.593
Bu sorunun cevabı için adıma bakabilirsiniz.Sence?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sorunun cevabı için adıma bakabilirsiniz.Sence?
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmışJuventusu oyuncumuzu ayartmaktan dava edelim.
Araplar ve Fransızlar ve gurbetçilerMostafa Mohamed: "Ben Türkiye'de oynamak istemiyorum. Kariyerimi Fransa'da sürdürmek istiyorum."(Hürriyet)![]()
Mostafa Mohamed: "Ben Türkiye'de oynamak istemiyorum. Kariyerimi Fransa'da sürdürmek istiyorum." " data-src="https://abs-0.twimg.com/emoji/v2/svg/1f5de.svg" data-lb-sidebar-href="" data-lb-caption-extra-html="" data-single-image="1">(Hürriyet)" title="
" width="" height="" loading="lazy" />
lgbt bayrağı takmaması olayı sonrası hala böyle düşünmesi tuhaf para tatlı demek ki onun içinMostafa Mohamed: "Ben Türkiye'de oynamak istemiyorum. Kariyerimi Fransa'da sürdürmek istiyorum."(Hürriyet)![]()
Dembele dembele, dembelee dembeleBu sorunun cevabı için adıma bakabilirsiniz.
Seni arab seni.Mostafa Mohamed: "Ben Türkiye'de oynamak istemiyorum. Kariyerimi Fransa'da sürdürmek istiyorum."(Hürriyet)![]()
Kendi bas dibne zaten. Ustune Bayragi niye taksin.lgbt bayrağı takmaması olayı sonrası hala böyle düşünmesi tuhaf para tatlı demek ki onun için
Dembele dembeleDembele dembele, dembelee dembele
Dem baba bestesiyle söylendi
Senin 3 ay myc yemen
Ne zaman maçına baksam penaltıdan gol atıyo.Şimdi baktım 6 tane penaltı golü atmış.Penaltısız 13 golü var..
Hepsi satılsın daha uyguna daha iyileri alınsın.