Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 89.029
- 48.320
- 4.933
Olursa sıçtık zaten. Avrupa futbolu biter yada boşver küllerimizden doğarız belkiöyle bir şey olmayacak rahat ol

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olursa sıçtık zaten. Avrupa futbolu biter yada boşver küllerimizden doğarız belkiöyle bir şey olmayacak rahat ol

Çin'de benzer planla benzer hamleler yaptı ne fiyatlara ne oyuncular aldılar ama sonuç hiçti. Burada da değişen bir şey olacağını düşünmüyorum.Dalga mı geçiyorsun adamların amacı futbolu direkt o tarafa kaydırmak. Bugün futbolla başlayacak yarın turnuvalarla devam edecek. Arabistanda oluşacak futbol iklimi diğer körfez ülkelerine de yayılmayacak mı zannediyoruz. 130 tane orta ve üst seviye futbolcuyu bir yerden başka bir yere taşımaktan bahsediyoruz. Adamlar kendi ş.ligini kuruyorlar. Milanın interin dünyaları vereceği ve avrupa piyasasında olacak olan Benzema'yı admlar aldılar götürdüler.
Olay 130 adamla başlıyor zaten bu 130 oyuncuyu oraya indirebilecek güç futbol piyasasını alt üst eder.
2023 yaz transfer döneminden bahsetmiyoruz minimum 5 yıllık bir yapılanma var.
Bölüştükleri pasta önemli değil bir süre sonra sponsor da buraya akar tüm turnuvalar da buraya doğru kayar.
30 yaş üstü yabancının direkt aklı burada olacak.
Bir kere sen bir daha potansiyel yaşlanma yüz tutmuş oyuncu bulamayacaksın kafadan. Bu böyle başlayacak kimse elindeki oyuncunun boşa çıkmasını istemeyecek. Maaşlar artacak artan maaşlar da futbolcu bonservislerine yansıyacak.
Enflasyonu mu anlatayım şimdi burada.
Bugün zanioloyu 15 milyona alabiliyorsun 2 seneye alamayacaksın çünkü potansiyel taşıyan her oyuncuyu birileri kapmaya çalışacak. Potansiyelli ama gözden düşmüş torreira gibi oyuncuları o paralara alamayacaksın.
kucuk bir duzeltme. sozleşmeli oyuncuların sozleşme suresince alacakları bilanço içinde yer almıyor. sadece ilgili yıla ait borçlar vadesi geldikçe bilanço içine taşınıyor.Bunu başkan açıkladı. BB izni olmadan kafana göre oyuncuya para bile ödeyemiyorsun. O yüzden başka banka kredisi alamıyorsun. Florya'yı alırken de BB ile görüşüp Mecidiyeköy'deki gelirleri ve anlaşmaları gösterip oradan özel izin aldılar. Sermaye artışından gelen paranın kullanılacağı yerler açıklandı orada yazıyordu sermaye artışı tamamlanınca Florya için alınan kredinin kapatılacağı.
Borcumuz daha doğrusu yükümlülüklerimiz tabi daha fazla çünkü onun içine sözleşmeli oyuncuların sözleşmeleri süresince alacakları, transferlerin bonservis taksiti vb. gibi hepsi var.
Tahminlerime göre 300bin civari cocuk direkt icardi sayesinde galatasarayli olduTek düşüncem İcardi, bu adam sayesinde yeni nesil çok Galatasaray’lı olur.
Bunun 1.3 milyar TL'si florya borcu işte kalanı da BB borcu. Florya borcu sermaye artışının tamamlanmasıyla kapatılacak.Buldum en son raporu. Toplam banka borcu 3 milyar 750 milyon gorunuyor
Bu durumdan emin miyiz, sonucta sozlesmeye göre borca girmis oluyorsun. Illa tahakkuk mu etmesi gerekiyorkucuk bir duzeltme. sozleşmeli oyuncuların sozleşme suresince alacakları bilanço içinde yer almıyor. sadece ilgili yıla ait borçlar vadesi geldikçe bilanço içine taşınıyor.
Çok fazla icardi formalı çocuk görüyorum ortalıkta, bu adam çok sevildi. Ne yapıp edip getirmek gerekirTahminlerime göre 300bin civari cocuk direkt icardi sayesinde galatasarayli oldu
Rakam tamamen sallama 2 tanesini ben yaptim
L'argent entraine l'argent.@Moussa Dembélé maaşına indirim yap dostum
Toplam yükümlülüklerde yer alıyordu sanırım. Hayri Kozak'ın verdiği rakamlarda net yer alıyordu da o kadar detaylı bilmiyorum.kucuk bir duzeltme. sozleşmeli oyuncuların sozleşme suresince alacakları bilanço içinde yer almıyor. sadece ilgili yıla ait borçlar vadesi geldikçe bilanço içine taşınıyor.