Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.215
- 39.469
- 3.993
hiç izlemeyenler icin söyleyelim parades kötü oyuncu degil fakat bizim ortasahaya lazım olan oyuncu tipiyle alakası yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O eski atletizmi kalmadı ki aubanın tabi bizim ligde yine fark yaratırsa bilemeyeceğim orasını. Belki de o kalmamış atletizmi bile buraya yeter.Auba neden istenmiyor bilmiyorum
Dede valencia sirf süratli oldugu için kaç gol ve penalti atti/yaptirdi
Aubameyangin özelligi zaten süratli olmasi ki takimda Baris ve Boey disinda süratli isim de yok.
Aubameyang fazla gol atar buralarda özellikle koparamadigimiz maclarda ilac olur
Bu soruya cevap verecek yok mu?
Yaştan ziyade auba hiziyla meşhurdu. Hizi duruyorsa gelsin ama sanmiyorum. Zapata tam bir hayvan, 2-3 kisiyle bogusarak atar golleriniAralarında 1.5 yaş var kariyer olarak Aubameyang tartışılmaz tercihim o olur ancak Morata daha çok isterim.
gelsin cok iyi,fatih hoca da istediydi onubu napolili çocuk vardı golcü simone
o da olabilir
Göktuğ ben olumsuz yorum yapayım diye bekliyon mu doğru söyleGirmiyoruz zaten. Ayrıca kendisi üst düzey futbolcu sınıfında değil. İyi oyuncu o kadar.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Zaten maliyeti uymaz bize kendisi 18 milyona transfer oldu sezon basi, Leicester bu transferden fazla zarar etmeden birakmaz gibi. Ancak EPL'den alicisi cikmazsa belki o zaman olabilir.Wout faes videolarına bakiyorum. Adam stopere göre hızı guzel ayrıca fizik olarak da güzel. Ama dikatimi çeken birşey adam acayip savruk. Maç içinde kendini Messi zannedip dribling yaparak yardiriyor. Bence bu adam maç içinde istenilen taktik disipline uymuyor kafasına göre takılıyor. Top çalma işinde de 5-6 kere top calacam diye kendi takım arkadaşını biciyordu. Önceliğimiz bu arkadaş olmaz umarım.
semih seni bende.n hariç gören yok herkes seni engellemiş
sende beni engellediğin için
öyle ortada kaldın